15.3 C
Pals
Dijous, 30 novembre 2023
- Publicitat -

Macrosopar de suport a Dolors Bassa davant de la presó de Figueres

2000 persones, segons els organitzadors, s'han congregat aquest dissabte per sopar davant de la presó del Puig de les Basses

Josep Lluís Vidal
Josep Lluís Vidalhttp://www.solucions360.cat/blog
Faig ràdio des de que tenia 13 anys. He experimentat tot tipus de gèneres radiofònics: radiofórmula, informatius, entrevistes, debats...Sóc autodidacta i ara estic treballant en el podcast. Crec, sense cap mena de dubte, que el futur de la ràdio passa per aquí.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

2000 persones, segons els organitzadors, s’han congregat aquest dimarts per sopar davant de la presó del Puig de les Basses i mostrar el seu suport a l’exconsellera Dolors Bassa i per l’alliberament dels polítics empresonats.

És una acció que es repeteix cada dimarts des de fa unes setmanes i ha provocat cues a l’accés del centre penitenciari.

En l’acte, ha intervingut la professora Montse Bassa, germana de Dolors Bassa, que ha assegurat estar impressionada per la quantitat de persones que se segueixen solidaritzant en aquesta causa després de mesos del seu empresonament.

La propera setmana, a més del sopar el dimarts, hi haurà una tractorada el dimecres al migdia, organitzada per Unió de Pagesos en solidaritat amb l’Associació Catalana pels Drets Civils, que agrupa les família dels presos i exiliats. Des del Baix Empordà, el punt de sortida de la tractorada serà a Verges, a l’encreuament de la C-31. A més, l’endemà dijous, com cada dia 23, es farà un nou acte per les preses polítiques amb el lema “Cap dona en l’oblit”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Museu de la Pesca impulsa una jornada per conèixer els usos de l’hidrogen com energia per descarbonitzar els sectors nàutic i pesquers

Unes 50 persones, professionals dels sectors nàutics i pesquers del municipi i de la Costa Brava, varen assistir a la jornada.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -