16.5 C
Pals
Divendres, 29 març 2024
- Publicitat -

Manolo García exposarà les seves obres més recents al Monestir de Sant Feliu de Guíxols

S’hi podran veure pintures i dibuixos en paper, així com escultures en fusta i ferro

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Monestir de Sant Feliu de Guíxols acollirà, a partir d’aquest dijous 11 de juliol, una exposició de Manolo García on els visitants podran gaudir de diverses de les seves obres fins el 3 d’agost.

Sota el nom de Poetes desafectes, excèntrics remers, la mostra reuneix una selecció de la producció més recent de l’artista en pintura i dibuixos. S’hi podran veure 24 pintures —olis i acrílics—, 35 dibuixos en paper, així com escultures en fusta i ferro.

Encara que bolcat professionalment en la música amb una trajectòria plena de grans èxits, Manolo García sempre ha mantingut en paral.lel una prolífica creació pictòrica. Algunes de les seves obres es poden veure en portades i interiors d’àlbums de tota la seva carrera discogràfica. També ha publicat tres llibres sobre els seus dibuixos i pintures: De arrebatadora vida, una recopilació dels seus quadres pintats entre el 1985 i 1992; Vacaciones de mí mismo, del 2004, amb un llarg recorregut per tota la seva obra pictòrica; i El Fruto de la rama más alta del 2011.

La seva primera exposició individual va ser a Menorca l’any 1992. Durant aquest temps s’han succeït més d’una vintena de mostres en diferents punts de la península, comptant exposicions individuals i col·lectives.

L’artista serà protagonista per partida doble a Sant Feliu, ja que és una de les estrelles que formen part del 57 Festival de Porta Ferrada, on actuarà el 12 i 13 de juliol presentant la seva primera gira en acústic.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

(Galeria) 8.000 persones omplen els carrers de Verges per veure el pas de la Dansa de la Mort

Verges ha celebrat l'inici de la Setmana Santa amb la seva emblemàtica Dansa de la Mort, atraient uns 8.000 visitants. Aquest esdeveniment històric, que remunta a l'Edat Mitjana, destaca per la processó de cinc esquelets que ballen, simbolitzant el cicle de la vida i la mort. La tradició busca ser reconeguda com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Amb la participació activa dels residents, la nit s'ha omplert de representacions de la Passió de Crist, culminant amb una processó il·luminada per torxes i reafirmant el seu valor cultural.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -