11.8 C
Pals
Dijous, 27 gener 2022
- Publicitat -

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Última actualització: 4 de març.

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Ara mateix, a Catalunya, està vacunat el 6,69% de la població (amb 513.134 vacunacions en total) i un 10,99% de les persones majors de 65 anys. Fem un repàs de com avança la vacunació al Baix Empordà. 

La vacunació al Baix Empordà

Dades recollides per Gerard Giménez. Actualitzades el 4 de març.

Actualment, aquestes són les dades al Baix Empordà: 6942 persones vacunades amb la primera dosi (un 5,17% de la població total). Concretament, també s’ha vacunat el 8,65% dels baixempordanesos majors de 65 anys (2245 persones). A més, es pot dir que les vacunacions van avançant perquè només en l’última setmana s’han vacunat més de 2500 persones. 

MAPA: Municipi a municipi

Dades recollides per Nació Digital. Actualitzades el 4 de març.

Pel que fa a municipis concrets, on s’ha vacunat més gent és a Foixà. Concretament, un 11,2% de la població ha rebut la primera dosi, un total de 34 persones. El segueixen Serra de Daró (7,2% de vacunats) i Palamós (6,9% de vacunats). En canvi, els municipis amb menys vacunacions són Vilopriu (on no s’ha administrat cap dosi), Palau-Sator (2,6% vacunats) i Ullastret (2,9% vacunats). 

La resta de municipis oscil·len majoritàriament entre el 4% i el 6% de població vacunada.

Clicant sobre els municipis es desplega una finestra que mostra el percentatge de població i el nombre de persones que ha rebut la primera dosi i el nombre de persones que també han rebut la segona. No hi ha dades dels municipis de menys de 200 habitants (Colomers, Fontanilles, Garrigoles i Torrent).

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Platja d’Aro impulsa un protocol pioner a Catalunya per prevenir i combatre l’assetjament a infants i adolescents

És comú per a escoles, institut, activitats extraescolars i de lleure i posa el focus en l'educació emocional
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -