26.8 C
Pals
Dimecres, 28 juliol 2021
- Publicitat -

MAPA: Quants casos de coronavirus hi ha al teu municipi del Baix Empordà?

Els casos de coronavirus al Baix Empordà s'han distribuït per tot el territori però el gruix important de diagnosticats estan a Palamós i a Palafrugell pel nombre de població i els centres sanitaris a les dues localitats

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La crisi del coronavirus ha impactat de ple a la comarca del Baix Empordà. Només a la província de Girona hi ha més de 5.000 positius de COVID-19. Dels quals gairebé 700 són a la comarca baix-empordanesa.

La situació a la regió sanitària de Girona, a la qual pertany el Baix Empordà, a no canviar de fase en la primera tria i haver d’estar més dies en la fase 0. En els municipis més grans del Baix Empordà, com Palafrugell i Palamós, on els positius per coronavirus superen els 150, segons dades facilitades per la Generalitat de Catalunya.

De fet, segons el departament de Salut, hi ha 160 positius a Palamós amb 704 possibles casos de coronavirus. I 195 persones diagnosticades de COVID-19 a Palafrugell, on els possibles positius són 638. Lluny dels 91 positius i 408 possibles casos de Sant Feliu de Guíxols.

Cal especificar que a Palamós hi ha l’Hospital de Palamós i a Palafrugell la residència de Palafrugell Gent Gran, dos dels nuclis més rellevants al Baix Empordà durant la pandèmia del coronavirus. El coronavirus però no s’ha quedat només en aquestes dues poblacions perquè com s’observa en el mapa interactiu, la gran majoria de municipis tenen mínim un cas de COVID-19 detectat.

D’altra banda però, a la Tallada d’Empordà, Jafre, Foixà, Ultramort, Fontanilles, Serra de Daró, Gualta i a Torrent, no hi ha cap positiu, segons les dades facilitades pel govern. Aquests municipis a més a més, al tenir menys de 5.000 habitants, no han de seguir les franges horàries.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

23 dels 30 joves participants en el projecte “Som Singulars” s’han incorporat al món laboral

Aquest projecte del Consell Comarcal va dirigit als joves entre 16 i 29 anys en atur per millorar la seva situació.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -