21 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Marc Calvet: “La jornada M6 és una mostra de totes les activitats que fem al llarg de l’any”

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Marc Calvet: “La jornada M6 és una mostra de totes les activitats que fem al llarg de l’any”
Loading
/

Sant Feliu de Guíxols es prepara per acollir una jornada plena de cultura i creativitat. Serà el pròxim M6 organitzat per l’associació Mascanada6. La Casa Blasco i els jardins del Monestir serviran per donar a conèixer l’entitat i celebrar la jornada anual. Per parlar-nos sobre aquesta jornada, en el Supermatí de dilluns vam parlar amb Marc Calvet, membre de l’entitat.

Mascanada6 és una associació que va néixer en plena pandèmia, l’any 2020, per fomentar i millorar l’entorn creatiu i professional de la cultura a Sant Feliu. Organitzen diferents cicles al llarg de l’any i també tenen 4 activitats fixes com el Dia de la Dona. Marc Calvet assegura que, de moment, les activitats que organitzen van molt bé i que “és una feina de formiga”.

 

L’entitat estrenarà pròximament un nou local que, en paraules de Calvet, “permetrà a l’entitat fer més activitats en petit format”. Amb l’adquisició d’aquest nou local, que encara està en procés de remodelació, permetrà a l’entitat iniciar la formació a petit format. 

 

Durant el dia M6 es farà una mostra del que l’associació treballa durant tot l’any. La jornada començarà al matí amb diversos tallers i continuarà amb un concert o un dinar popular, entre altres activitats. 

 

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios