Marina Villegas: “Al final, creo la meva música per poder-la gaudir”

- Publicitat -

La cantant begurenca Marina Villegas, torna als estudis de Ràdio Capital de l’Empordà després de presentar el seu últim single, 265c. A més, properament podrem veure publicat el nou treball de l’artista.

L’artista reconeix que aquest ha estat un any d’aprenentatge i de feina per poder presentar aquest single i el futur disc. “Abans em preocupava més el que pensava la gent”, reconeix Marina Villegas, “però al final creo música per gaudir-ne”. L’artista explica que abans es preocupava molt més per factors externs que no podia controlar.

Amb la creació de 265c Marina Villegas explica que ha posat per davant “les sensacions” en comptes de la lletra. “A nivell de concepte m’he centrat en els elements visuals, veure cap on m’abocava la música, sense deixar de banda la lletra”, apunta la cantant. Afirma que 265c era una cançó lila, “i era tan lila que porta com a títol el color del Pantone”. Marina Villegas reconeix, a més, que la cançó presenta elements de contradicció, un aspecte amb el qual li agrada jugar a l’artista.

L’artista ha gravat el videoclip a Indiana Studios i valora de manera molt positiva l’experiència. “Necessito sentir-me còmoda per poder treballar i fer la feina”, apunta la cantant. Des de l’estudi va sorgir la idea conceptual d’aquest videoclip, amb efectes i escenes que quadren amb la lletra. I tot i que 265c ha entrat en la categoria de “Flamenco Chill” a Spotify, Marina Villegas creu que els artistes no es cataloguen, “no pensem mai en l’estil que estem fent”.

L’artista begurenca explica que un dels aspectes que ha canviat durant l’últim any ha estat la seva entrada en una discogràfica, Ventilador Music. “He pogut dedicar-me molt més a compondre música”, apunta l’artista. Marina Villegas reconeix que ja des de petita volia dedicar-se al món de la música.

Marina Villegas reconeix que durant el temps que ha treballat amb la discogràfica ha pogut descobrir aspectes del màrqueting o de la promoció d’un disc que fins ara no sabia. “Hi ha coses que a mi se m’escapen”, reconeix l’artista.

“La gent no vol veure únicament algú que canti bé”, reconeix Marina Villegas. La cantant de Begur apunta que el públic, a part d’escoltar bona música, també vol veure que l’artista s’ho està passant bé i està gaudint dalt de l’escenari. Marina Villegas afegeix també que hi ha molts cops que en els concerts hi ha errades. Tot i això, explica que “se li ha de treure ferro i entomar-ho amb naturalitat”.

Marina Villegas explica que el pròxim 1 de setembre podrem gaudir del nou single 4 claveles i, durant els propers mesos, podrem gaudir del primer EP de l’artista. Afegeix, a més, que ja té compost el segon treball. “Tinc 10 o 15 temes, a punt, que potser hauré de fer una tria”, reconeix Marina Villegas.

- Publicitat -