13.4 C
Pals
Divendres, 24 maig 2024
- Publicitat -

Martí Sabrià: “Amb els premis T de Turisme reconeixem la feina de persones que a vegades queden oblidades al sector turístic”

Supermatí - entrevistes
Martí Sabrià: "Amb els premis T de Turisme reconeixem la feina de persones que a vegades queden oblidades al sector turístic"
Loading
/

Aquest divendres 19 d’abril se celebrarà l’XI Memorial Jordi Comas on es presentaran les activitats de la Fundació Jordi Comas Matamala i es lliuraran els premis “T” de Turisme. Per parlar-nos d’aquestes activitats i de la commemoració d’aquest memorial ens ha visitat el director de la Fundació Jordi Comas Matamala, Martí Sabrià.

Cal recordar que un dels puntals de la fundació és crear “pensament turístic”, és a dir, portar al públic i al món empresarial i institucional referents i idees relacionades amb el sector turístic. Tal com apunta Martí Sabrià, la voluntat és millorar les condicions del sector turístic a la Costa Brava. Així, des de l’entitat organitzen tribunes, debats, xerrades i altres acties i activitats per fomentar aquest coneixement sobre el turisme. Per això, el director de la Fundació destaca diverses activitats que es faran al llarg d’aquest 2024.

Una de les accions que ha realitzat la Fundació i que ja ha donat els seus fruits ha estat la que han fet de manera conjunta amb la Fundació Barça a través d’un campus amb menors extutelats per trobar feina en el sector turístic. “Dels 16 joves, vuit han trobat feina a la zona de l’Empordà”, explica Martí Sabrià. Valoren de manera molt positiva aquesta acció social.

Els premis T de Turisme

Martí Sabrià apunta que els premis T de Turisme serveixen per reconèixer la tasca de persones que han fet molta feina pel sector turístic, però que molts cops no se’ls reconeix aquesta tasca. Un dels primers premiats és Lluís Camós, per la seva trajectòria en el món de l’hostaleria i el turisme. També s’ha guardonat a la doctora Anna Garriga, per la seva tasca de divulgació dels valors econòmics i socials del turisme des de l’àmbit acadèmic.

L’empresa PORDAMSA també ha rebut un dels guardons per la seva contribució a l’excel·lència de la proposta hostalera de la Costa Brava. I, finalment, reben el guardó Jordi Tubella i Eladi Balletbó (a títol pòstum) com a pioners del turisme nàutic a la Costa Brava.

Aquest dimecres al vespre s’acaba la venda d’entrades per poder assistir a l’acte que es farà a l’Hotel Costa Brava de Platja d’Aro aquest divendres 19 d’abril a les 20 h. L’acte comptarà amb l’actuació musical d’en Pau i l’Eloi, alumnes de l’Escola de Música de Palafrugell.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios