13.7 C
Pals
Dimecres, 30 novembre 2022
- Publicitat -

Marzo-Mart exposa al Parc dels Estanys

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Mostra a l’aire lliure amb una dotzena escultures de gran format de Marzo-Mart al Parc dels Estanys de Platja d’Aro, del 3 d’agost d’enguany i fins al 2 de febrer de 2020 sota el títol Retrospectiva (pdf) amb peces elaborades amb ferro, bronze, acer corten, alumini o fusta que ofereixen una retrospectiva a cinc dècades del treball de l’autor, marcades per una simplicitat en equilibri i tensió. La mostra és la segona de l’any al parc -després de la proposta de José Luís Pascual-, i dona continuïtat al cicle anual d’exposicions al municipi, que s’estén també al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro i a la Masia Bas de Platja d’Aro.

La inauguració és dissabte vinent, 3 d’agost (20 h) amb la presència de l’artista, que conduirà una visita guiada per al públic assistent. La mostra està organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i se’n pot gaudir lliurament cada dia de la setmana, tot coincidint amb l’horari d’obertura el parc: agost i setembre (7-21 h) i d’octubre al febrer (8-18 h). La mostra dona continuïtat al projecte, iniciat l’any 2014, d’eixamplar els espais expositius municipals més enllà de Castell d’Aro, i apropar-los a un públic més ampli, tot arribant fins a aquest parc urbà de 150.000 m2 d’atractiu ciutadà, turístic i naturalista, inaugurat l’octubre de 2012, on hi són compatibles la visita pedagògica amb una diversitat biològica -cicle de l’aigua, vegetació i punt de migració d’aus- que recupera els hàbitats i els ambients originals de la zona.

Prèviament hi han exposat Emili Armengol, Alberto Gómez Ascaso, Jaume Roser, Medina-Campeny, Bonaventura Ansón, Josep Canals, Pedro Jordán, Clemente Ochoa, Rosa Serra , Manel Àlvarez i José Luís Pascual. De cadascun d’ells en resta com a testimoni permanent una peça instal·lada al mateix parc, com a part del Fons Municipal d’Art, complement de les mostres temporals. L’extensió d’espais expositius al municipi es va completar a partir de l’estiu de 2016 amb les sales d’art de l’espai cultural de la Masia Bas de Platja d’Aro.

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha programat una desena d’exposicions per a aquest any 2019. D’aquestes, la majoria estan vinculades a les arts plàstiques i dues més a la cultura popular. En aquestes dates i fins al 29 de setembre es pot gaudir a la Masia Bas de Platja d’Aro de la col·lectiva Mira’m, retrats a la col·lecció ”la Caixa” d’art contemporani (pdf). Alhora, el Castell de Benedormiens de Castell d’Aro acull fins al 4 d’agost la mostra pictòrica Veure sota les parets de Xano Armenter (pdf); i tot seguit ho faran Manel Anoropdf– (del 10 d’agost al 15 de setembre) i Manel Àlvarez (del 21 de setembre al 20 d’octubre).


Exposició d’escultura de Marzo-Mart

Del 3 d’agost de 2019 al 2 de febrer de 2020

Obres de gran format a cel obert al Parc dels Estanys, Platja d’Aro

En el marc del Cicle d’Exposicions a Castell-Platja d’Aro 2019

Informació: regidoria de Cultura · T 972 804 207 · [email protected] · pdf


- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

En marxa el Projecte Rossinyol al Baix Empordà

A finals del mes de novembre, el Projecte Rossinyol es va posar en marxa en municipis de tota la província de Girona.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -