23.7 C
Pals
Dissabte, 28 maig 2022
- Publicitat -

Matí amb núvols baixos i progressiva obertura de clarianes

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Comencem jornada poc freds i en tornen a tenir la culpa les boires i els núvols baixos que fan començar un nou dia sense insolació possible. Ahir, ja vam tenir aquesta dinàmica al cel i els núvols persistents van deixar el dia rúfol i gris, tot i això no va ser un dia molt fred.

I avui tampoc serà fred el dia, comencem sense glaçades a la comarca i el migdia serà més suau. I això vindrà amb una progressiva enretirada dels núvols baixos passant a tenir més protagonisme el sol. Anirem dels 3-5 graus mínims, als quasi 15 de màxims.

Amb temperatures menys fredes, el dia encomanarà més bonança però encara estarem immersos en la batuta de l’anticicló que va perdent força. I ja demà divendres començarem a tenir una nova configuració al cel que ens vindrà de ponent de la mà d’una borrasca, que com és molt habitual en les nostres contrades empordaneses no ens ha de portar gaire pluviometría associada, però que portarà molta nuvolositat i temperatures més suaus.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Incendi a l’Hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols

Diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar ahir a la tarda per apagar un foc a l'hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -