17 C
Pals
Dimarts, 14 octubre 2025
- Publicitat -

Menja sa: Amanida de llenties

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Capital, el Fila Indie i la Primera Llista. A part de tot això, sóc el director i creador del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

INGREDIENTS (2 persones)

200g llenties cuites (1 pot mitjà)
2 tomàquets mitjans o 1 de gran
½ ceba
1 pebrot verd
2 pastanagues mitjanes o 1 de gran
1 grapat d’olives
Oli d’oliva
Sal i pebre
Una micona d’alfàbrega fresca (opcional)
Opcional: ruca (rúcula)

PREPARACIÓ
Netegem les llenties sota l’aixeta de la cuina i les deixem escórrer
Tallem tots els ingredients en trossos petitets, perquè acompanyin bé les llenties: tomàquet, ceba, pebrot verd, pastanaga, i també tallem les olives. És un plat que millor si el mengem amb cullera.
És qüestió de barrejar, incorporar-hi la sal i el pebre i l’oli d’oliva al gust, i seguir barrejant.
Per decorar, si tenim una planta d’alfàbrega (albahaca) podem picar unes fulles i posar-les per sobre, encara ens donaran més sensació de frescor. I si volem afegir-hi una mica de verd, un grapadet de rúcula.

- Publicitat -
- Publicitat -

Neix Brots, el festival que fa florir la cultura des de la terra empordanesa

Del 30 d’octubre al 2 de novembre, el Baix Empordà es convertirà en l’escenari d’una nova experiència cultural que fusiona art, natura i tradició: el Festival Brots. Impulsat per Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí i dirigit per Montse Faura, el certamen neix com un homenatge a la pagesia, a la terra i a la

Altres notícies