13 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Menja sa: Amanida de llenties

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Tarda i la Primera llista A part de tot això, sóc el responsable del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

INGREDIENTS (2 persones)

200g llenties cuites (1 pot mitjà)
2 tomàquets mitjans o 1 de gran
½ ceba
1 pebrot verd
2 pastanagues mitjanes o 1 de gran
1 grapat d’olives
Oli d’oliva
Sal i pebre
Una micona d’alfàbrega fresca (opcional)
Opcional: ruca (rúcula)

PREPARACIÓ
Netegem les llenties sota l’aixeta de la cuina i les deixem escórrer
Tallem tots els ingredients en trossos petitets, perquè acompanyin bé les llenties: tomàquet, ceba, pebrot verd, pastanaga, i també tallem les olives. És un plat que millor si el mengem amb cullera.
És qüestió de barrejar, incorporar-hi la sal i el pebre i l’oli d’oliva al gust, i seguir barrejant.
Per decorar, si tenim una planta d’alfàbrega (albahaca) podem picar unes fulles i posar-les per sobre, encara ens donaran més sensació de frescor. I si volem afegir-hi una mica de verd, un grapadet de rúcula.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -