18.5 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Menja sa: Truita trencada de porros i xampinyons

INGREDIENTS (2 persones)

1 porro
120 g de xampinyons
4 ous
2 patates petites o 1 de gran
Oli d’oliva
Sal i pebre
Una mica de julivert picat

PREPARACIÓ

Pelem les patates i les tallem molt finetes.
Agafem el porro i retirem la part verda. Ens interessa la blanca, la piquem.
Netegem els xampinyons amb una mica d’aigua, mai sota el raig fort de l’aixeta. Els assequem i tallem en daus petits.
Escalfem una cullerada d’oli d’oliva en una paella fonda i saltegem els xampinyons fins que perdin l’aigua.
Retirem del foc. En el mateix oli, hi afegim les patates i les ofeguem a foc lent fins que es dorin una mica.
Afegim el porro picat i continuem la cocció durant 5 minuts.
Afegim els xampinyons d’abans.
Batem els ous, i hi posem una mica de sal, pebre i julivert.
Barregem tot amb una cullera fins que se’ns cuallin els ous.
Ja podem servir!

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios