Després de signar ahir el projecte d’estabilització de la façana marítima, les platges de Sant Antoni han tornat a ser protagonistes en el dia d’avui. Més de 200 alumnes de 7 instituts de les comarques de Girona han participat aquest matí en la jornada de neteja de les platges i del fons marí de Calonge i Sant Antoni. També s’ha comptat amb la presència de sis submarinistes, encarregats de la neteja del fons marí.

En total s’han recollit 4 metres cúbics de residus que s’han separat en tres grans grups de matèria orgànica, envasos lleugers i plàstics grans. També, en menor mesura, s’han trobat residus metàl·lics i restes de cartró i vidre.

En aquesta primera jornada de neteja de platges hi han participat alumnes dels instituts Frederic Martí Carreras i Baix Empordà de Palafrugell, Salvador Espriu de Salt, La Salle, Santiago Sobrequés i Jaume Vicens Vives de Girona i l’Institut Puig Cargol de Calonge i Sant Antoni. L’objectiu de la diada era conscienciar els alumnes la necessitat de cuidar del medi ambient.

Així ho ha explicat Jordi Caner, regidor de platges.