Les Nits de Jazz. Foto: Ajuntament de Castell-Platja d'Aro.

Les portes de l’estiu ja s’han tancat i, amb elles, la programació musical de la temporada a Castell-Platja d’Aro. Per sisè any consecutiu, la Sala Polivalent de Castell d’Aro va aplegar una nova edició del FestiSurf Costa Brava, un esdeveniment que ha esdevingut referent a Catalunya per ser una festa del surf-rock. A més, també va ser l’acte de clausura de l’Estereofònics d’enguany, el festival musical platjarenc de l’estiu. Les xifres avalen que el concert s’està consolidant, ja que hi van assistir més de 700 persones.

A la vetllada, van tocar quatre grups, que són referències en aquest gènere musical. Els primers van ser els britànics Hipbone Slim & The Kneetremblers. Poc després, van pujar a l’escenari Los Torontos, una banda barcelonina, que van tocar alguns temes propers al frat-rock o el rock dels anys seixanta.

Els següents van ser The Masonics, que van portar com a estrella convidada a Miss Ludella Black (que forma part del grup Thee Headcotees). Per tancar l’acte de la millor manera possible, el públic va poder gaudir de John Blair, un dels cantants més mediàtics d’aquest sector musical. Blair va venir acompanyat dels A-Phonics.