17.7 C
Pals
Diumenge, 29 maig 2022
- Publicitat -

Més de 700 persones han participat en el procés participatiu sobre la reforma del passeig del Mar a Palamós

Aquesta enquesta es va enviar a tots els habitatges de Palamós, amb la finalitat que els ciutadans poguessin aportar, fins el 31 de gener, les seves consideracions en referència a l'ús, activitats i propostes de reforma d'aquest equipament.

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Un total de 707 persones han participat en l’enquesta del procés participatiu que l’Ajuntament de Palamós va començar el desembre amb l’objectiu de definir com ha de ser la reforma integral del passeig del Mar. Aquesta enquesta es va enviar a tots els habitatges de Palamós, amb la finalitat que els ciutadans poguessin aportar, fins el 31 de gener, les seves consideracions en referència a l’ús, activitats i propostes de reforma d’aquest equipament.

Els formularis s’han pogut retornar omplerts a les urnes situades en tres dependències municipals, concretament a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) situada a l’edifici de l’Ajuntament, la Biblioteca municipal “Lluís Barceló i Bou”, i també a la sala polivalent de les Galeries Carme. En total, amb aquest sistema, s’han recollit 180 enquestes. Aquest qüestionari també es va poder omplir telemàticament mitjançant el portal web: participa.palamos.cat, amb un total de 502 respostes i, a peu de carrer, a través de les preguntes que ha fet una persona enquestadora, i principalment entre la gent jove, amb 25 respostes.

Ara, serà l’Àrea de Participació Ciutadana qui farà el buidatge de tota la informació recollida en aquestes enquestes, que se sumarà al gruix del procés que encara continua obert.

Un procés que encara no ha acabat.

Un cop feta l’enquesta i també les sessions informatives del passat 24 de gener, ara s’organitzaran trobades amb el nom de “visites participatives”, que seran el dissabte 19 de febrer en diversos àmbits del mateix passeig del Mar, per a poder analitzar “in situ”, i amb totes aquelles persones que ho desitgin, aquelles propostes o millores relacionades, entre altres, amb l’enjardinament, l’equipament, les zones d’esbarjo, els espais d’aparcament, les activitats econòmiques o l’ocupació de via pública.

Durant el mes de març també es faran els “Tallers de cocreació temàtics”, que comptaran amb la participació conjunta de ciutadans i de tècnics municipals. En aquests àmbits de debat s’analitzaran les aportacions rebudes mitjançant les enquestes ciutadanes i es treballaran aspectes relacionats amb la mobilitat i la connectivitat així com els diversos usos del passeig.

Un cop hagin acabat aquestes fases, l’Ajuntament de Palamós treballarà el document en un àmbit estrictament tècnic, compilant tota la informació recollida i concretant els resultats, que es podrien presentar a la ciutadania durant el mes d’abril.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -