7.3 C
Pals
Diumenge, 5 desembre 2021
- Publicitat -

Més maniobres militars

Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’exèrcit espanyol ha tornat a fer maniobres militars a casa nostra, en aquest cas a Girona i jo no hi veig problema. Resulta que van ser a l’Escala convidats pel propietari del càmping i Regidor a l’Ajuntament, martí Guillem i jo… no hi veig problema.

En tot això no n’hi veig de problema, però clar… vivim els temps que vivim i l’exèrcit espanyol, per bé que fa moltes coses útils i pràctiques, no gaudeix del millor dels reconeixements, segurament per la seva condició d’espanyol, més que no pas d’exèrcit. Per què a priori, els exèrcits se suposa que són útils, però és clar, entre les soflames que arriben des de més enllà de l’Ebre, la idea que els “tancs entrin per la diagonal” i la imatge antiga de la cabra de “la legión” i demés clixés, fan que quan l’exèrcit fa unes maniobres a l’Escala, ja hi ha qui diu que s’estan entrenant per frenar el referèndum. Hi ha qui parla de segons quines bestieses que si preguntessin als protagonistes de la qüestió, el més probable és que ens miressin amb incredulitat.

Tot plegat ha desembocat en la dimissió del regidor i propietari del càmping en qüestió. Dimissió que s’ha produït per “eliminar qualsevol sensació de falta de compromís amb Catalunya i amb el president“. No sé en quin moment es transmet falta de compromís amb el país o el president, però hi ha una cosa que per sí que és motiu de dimissió, o si més no de reprovació estètica i és convidar l’exèrcit a fer maniobres i que sigui considerat un element més d’animació del càmping.

Per “cutre” l’argument, ja sobren paraules per descriure’l, però si jo fos soldat assumiria un consell de guerra per desobediència, però em negaria en rodó a ser considerat una atracció turística de càmping. I més a Catalunya!

- Publicitat -
Article anteriorEl temps 10-07-2017
Article següentLa Bisbal i la festa del circ
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós rep un accèssit als Premis Benchmarking CSC/ARQ

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmarking Sanitari 3.0 han lliurat els Premis Benchmarking CSC/ARQ 2021 en les categories d'hospital comarcal, general i d'alta tecnologia aquest dimarts.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -