13.1 C
Pals
Divendres, 1 desembre 2023
- Publicitat -

Castell-Platja d’Aro pren més mesures pel Coronavirus

Tanca al públic de l’Oficina d’Atenció Ciutadana, se suspen la xarxa d'autobusos i es tanquen parcs de lleure

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Davant l’activació de l’estat d’emergència a tot el territori de l’Estat espanyol, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha pres un nou conjunt de mesures en relació als equipaments i serveis municipals a partir de dilluns 16 de març de 2020 i manera indefinida: Tanquen al públic de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (Registre d’Entrada i Padró) de la Casa de Vila. Totes les consultes s’hauran de realitzar per telèfon (T 972 804 204 · T 972 817 284) o correu electrònic ([email protected]) i les gestions via telemàtica a http://ciutada.platjadaro.com/e-tram. En cas de necessitat també es pot contactar amb la Policia Local (T 972 825 777).

Es garanteixen amb serveis mínims els serveis administratius de l’Ajuntament, però sense atenció directe al públic, només per telèfon i correu electrònic, i de les empreses de serveis Aquàlia (aigua), Enllumenats Costa Brava (enllumenat ) i GBI Serveis (recollida de residus i neteja viària), que adaptaran els recursos humans i materials a la nova situació.

Només es farà atenció telefònica del Registre Civil (T 972 804 217).

També queden en suspensió els terminis administratius i judicials i en conseqüència hi ha una afectació directa en el funcionament i tramitació dels expedients municipals en marxa i aquells que s’hagin d’iniciar:

·Es poden suspendre la prestació d’alguns contractes.

·Es suspenen els terminis per resoldre expedients, i no es tindran en compte els propers 15 dies a l’efecte de garantir els drets del ciutadà davant requeriments notificats amb terminis.

·En el cas d’haver de realitzar qualsevol petició davant la Corporació i disposar d’un termini normatiu per fer-ho, aquest també es suspèn als efectes de prescripció i caducitat.

També es paralitza l’inici d’obra pública i queda suspès el servei de Xarxa Bus, però es garanteixen serveis mínims de taxi. A més, també es clausuren els parcs de lleure i socialització per a gossos.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós acull l’acte commemoratiu amb motiu del Dia internacional de solidaritat amb el poble palestí

Palamós s’ha sumat al Dia internacional de solidaritat amb el poble palestí, que es commemora cada 29 de novembre
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -