14.4 C
Pals
Dijous, 28 octubre 2021
- Publicitat -

Metallica cancel·len concerts a causa de la recaiguda de James Hetfield en les seves addiccions

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Avui s’ha publicat un comunicat oficial de la banda californiana en el que es confirma la cancel·lació de la gira per Austràlia i Nova Zelanda de Metallica (juntament amb Slipknot) que començava d’aquí a pocs dies. La raó és l’ingrés del cantant i frontman James Hetfield a un centre de rehabilitació de drogues, després d’haver recaigut en les seves addiccions.

El comunicat diu: “El nostre germà James ha estat lluitant contra l’addicció durant molts anys. Ara, per desgràcia, ha hagut de tornar a entrar en un programa de tractament per treballar en la seva recuperació de nou.”

La banda afirma que “tornarà a aquests països tan bon punt la salut i l’agenda ho permetin.” I que “estan devastats per tots els inconvenients que hagin pogut causar a aquells fans que s’han hagut de desplaçar llargues distàncies per anar al concert.”

L’import total de les entrades serà retornat als compradors, incloent-hi també les “experiències” més cares i luxoses com els “Black Tickets“. Molts fans, però, han mostrat la seva tristesa i els seus missatges de suport cap al músic a les xarxes socials.

L’entrada Metallica cancel·len concerts a causa de la recaiguda de James Hetfield en les seves addiccions ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Es desbrossen i netegen camins rurals d’accés a la Bisbal, Sant Pol i Castell d’Empordà

S’ha fet desbrossament de diversos camins rurals d’accés a la Bisbal d’Empordà, així com als nuclis de Sant Pol i de Castell d’Empordà. Alhora, també se n’ha netejat els marges per tal que puguin desaiguar correctament.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -