Milers de persones assisteixen al Festival Coordenades de la Bisbal

Aquest cap de setmana es va celebrar la primera edició d'aquest festival a la localitat bisbalenca, aplegant més de 3.500 persones.

Arrencada il·lusionant dels milers d’assistents del Festival Coordenades de La Bisbal de l’Empordà. Aquest cap de setmana es va celebrar la primera edició d’aquest festival a la localitat bisbalenca, aplegant més de 3.500 persones. Els organitzadors del Coordenades fan un balanç molt positiu d’aquesta primera edició, i anuncien que ja estan treballant per a confeccionar un nou cartell atractiu, de qualitat i variat pel festival de l’any que ve.

Des de les 16 hores del dissabte i fins a la matinada del diumenge, el públic va gaudir en directe de les estrenes en públic d’alguns temes dels artistes més destacats del festival, com Macaco, La Pegatina o Ramon Mirabet, que ha començat aquí la gira del seu tercer disc. Destacar d’aquest festival la seva aposta per la combinació de bandes consolidades en l’àmbit internacional com BuhosItaca Band o Medusa Box entre altres músics emergents com Pau Blanc, essent un festival intergeneracional durant 12 hores interrompudes de concerts en dos escenaris.

Al llarg de la tarda i la nit els espectadors van gaudir també de les diferents zones gastronòmiques situades al recinte del festival, així com de les àrees de descans i racons de jocs pels més menuts.