Arrencada il·lusionant dels milers d’assistents del Festival Coordenades de La Bisbal de l’Empordà. Aquest cap de setmana es va celebrar la primera edició d’aquest festival a la localitat bisbalenca, aplegant més de 3.500 persones. Els organitzadors del Coordenades fan un balanç molt positiu d’aquesta primera edició, i anuncien que ja estan treballant per a confeccionar un nou cartell atractiu, de qualitat i variat pel festival de l’any que ve.

Des de les 16 hores del dissabte i fins a la matinada del diumenge, el públic va gaudir en directe de les estrenes en públic d’alguns temes dels artistes més destacats del festival, com Macaco, La Pegatina o Ramon Mirabet, que ha començat aquí la gira del seu tercer disc. Destacar d’aquest festival la seva aposta per la combinació de bandes consolidades en l’àmbit internacional com BuhosItaca Band o Medusa Box entre altres músics emergents com Pau Blanc, essent un festival intergeneracional durant 12 hores interrompudes de concerts en dos escenaris.

Al llarg de la tarda i la nit els espectadors van gaudir també de les diferents zones gastronòmiques situades al recinte del festival, així com de les àrees de descans i racons de jocs pels més menuts.