20.7 C
Pals
Diumenge, 3 juliol 2022
- Publicitat -

Millora el servei de bus a les platges de Begur amb un tiquet per a tot el dia

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El servei de transport no regular de vehicles en autobús a les platges de Begur per a la temporada estival d’enguany presenta com a novetat el fet d’incloure un tiquet integral per a tot el dia.

El nou tiquet turístic, que inclou que durant tot un dia es pugui pujar i baixar tantes vegades com es vulgui, costa 4 euros. La novetat del nou tiquet s’afegeix a les millores incorporades l’any passat, en què va destacar, principalment, el fet d’oferir el servei ininterromput des de les 10 del matí a les 8 del vespre. Les millores de l’any passat ja van permetre que es detectés un increment de l’ús del bus d’un 20% respecte a l’any anterior, segons fonts de l’empresa Sarfa SA, que cobreix el servei. “Amb el nou bitllet, els visitants i veïns podran anar el mateix dia a les diverses platges i cales del municipi”, ha explicat el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Eugeni Pibernat, que ha volgut remarcar que el gran objectiu del Bus Platges és evitar col·lapses de circulació als accessos a les platges.

El nou tiquet per a tot el dia es pot adquirir a l’Oficina de Turisme o al mateix bus. El servei cobreix les rutes de Begur a les tres principals platges del municipi: Sa Riera, Sa Tuna i Aiguablava. El servei, amb sortida de la plaça Forgas, manté els preus dels darrers anys, 1 euro per a les persones adultes i mig euro per als majors de 65 anys i joves de 5 a 16 anys. Els infants menors de 5 anys no paguen. Hi ha la possibilitat d’aconseguir abonaments d’adults de més de 20 viatges, que es poden aconseguir a l’Oficina de Turisme, la qual cosa fa que el viatge surti a 70 cèntims d’euro.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Controlat l’incendi de Castell d’Aro

Durant la nit s'hi quedaran quatre camions d'aigua i un vehicle lleuger per seguir-lo controlant
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -