18.1 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Miquel Puig, candidat d’en Comú Podem a Palafrugell

El futur candidat d'en Comú Podem a Palafrugell, Miquel Puig, ha defensat les seves idees de cara a les eleccions als micròfons de Ràdio Capital

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Miquel Puig, candidat d'en Comú Podem a Palafrugell
Loading
/

Miquel Puig serà el candidat d’en Comú Podem a Palafrugell, a les eleccions municipals del mes de maig. El candidat serà presentat aquest dissabte 26 de gener a les 11 del matí, a la inauguració de la nova seu del partit, que estarà situada al carrer Martí Jordi Farigola. En aquest acte, es presentaran les línies mestres de la candidatura i el programa.

Pocs dies abans de la presentació oficial, el Supermatí de Ràdio Capital ha entrevistat Miquel Puig. Nascut a Palafrugell, sempre s’ha mogut per les inquietuds polítiques, com ha remarcat durant l’entrevista. De fet, durant el seu passat ha estat participant a Junts per Palafrugell i últimament a En Comú Podem a Palafrugell. Treballant de guàrdia de càmping i abans de manteniment, aquest desembre els seus companys li van proposar presentar-se.

Miquel Puig és l’alcaldable per En Comú Podem a Palafrugell de cara a les eleccions de maig

Per Puig, el principal serà mantenir la proposta reivindicativa del partit dels comuns, després de les manifestacions del 15M. Tot i això, ha reivindicat el problema municipal que són les empreses concessionàries. Aquest últim any, la concessió de les escombraries ha sigut notícia per la manca de qualitat en el servei. Puig, ha destacat que cal municipalitzar els serveis que interessen els ciutadans. Miquel Puig, candidat d’en Comú Podem a Palafrugell, en una entrevista al Supermatí de Ràdio Capital.

Les escombraries però no són el principal tema polèmic a Palafrugell. Aquests últims mesos, les noves propostes urbanístiques han sacsejat les consciències dels ciutadans. Al municipi palafrugellenc s’estan fent els habitatges al Golfet, però també hi ha el projecte dels Jardins de Cap Roig. Miquel Puig ha destacat fortament que en Comú Podem a Palafrugell defensa que s’han d’aturar les obres.

Relacionat amb l’urbanisme de la vila, Miquel Puig ha remarcat la bona feina de la proposta del carril bici. Però és una felicitació amb recança.

Tal com us vam explicar al mes de maig a Ràdio Capital, l’exalcalde Lluís Medir ha format part del grup que ha impulsat aquesta candidatura. Va ser alcalde gairebé durant tota la dècada dels anys 80 i el 2003 va tornar a l’alcaldia desbancant Frederic Suñer (CiU). Va ser regidor fins al 2011 i des de llavors ha seguit com a militant de base d’Iniciativa i ha format part de la marea blanca per la sanitat pública.

Aquesta dissabte Miquel Puig serà la primera vegada que actuï com a alcaldable d’En Comú Podem a Palafrugell. Serà, com hem dit, durant la inauguració de la nova seu del partit polític al municipi.

Escolta l’entrevista sencera a Miquel Puig durant el Supermatí de Ràdio Capital de l’Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Volem el turisme? Sí. Ens molesta el turisme? També

Bon dia, benvolguts oients de Ràdio Capital, avui el meu comentari és un comentari recurrent, podríem dir que des...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -