7.3 C
Pals
Diumenge, 5 desembre 2021
- Publicitat -

“Missatges que animen”, la nova campanya de suport als pacients ingressats pel COVID-19 i al personal sanitari

Podeu enviar missatges, dibuixos o vídeos als Serveis de Salut Integrats Baix Empordà

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Els Serveis de Salut Integrats Baix Empordà han engegat una campanya de suport als pacients ingressats pel COVID-19 que poden viure moments de soledat, com també als professionals dels seus centres que estan vivint una altra pressió laboral. Tothom qui vulgui pot enviar-los missatges, vídeos o dibuixos. A més, una selecció del material rebut s’anirà publicant al web.

A banda d’això, es posarà veu a algunes de les cartes o missatges rebuts gràcies al projecte CoronaVeus20, un projecte conjunt d’infermeres i d’actors i actrius de doblatge, que d’aquesta manera transmetran molta força als pacients de COVID-19 i als professionals sanitaris.

La iniciativa va començar fa dues setmanes a Palamós Gent Gran a proposta del Punt Jove de Palamós i en coordinació amb l’educadora social del centre Laura Garcia.

Podeu fer-los arribar la vostra carta, dibuix o vídeo al correu [email protected]

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós rep un accèssit als Premis Benchmarking CSC/ARQ

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i Benchmarking Sanitari 3.0 han lliurat els Premis Benchmarking CSC/ARQ 2021 en les categories d'hospital comarcal, general i d'alta tecnologia aquest dimarts.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -