13.5 C
Pals
Divendres, 9 maig 2025
- Publicitat -

Mor Enric Sala, patró de l’escola Cor de Maria-Sant Josep de Sant Feliu

La seva figura va ser molt reconeguda al municipi, a més d'haver estat un pilar fonamental de Càritas

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Ahir va tenir lloc, a la parròquia del monestir de Sant Feliu, la cerimònia de comiat d’Enric Sala i Vicens, que va morir dijous amb 77 anys. Patró i membre de la junta de l’escola Cor de Maria-Sant Josep de Sant Feliu de Guíxols, Vicens es va convertir en una figura essencial al municipi, molt estimat per la seva generositat i impliciació dins el món educatiu. “Era una persona molt estimada que ho feia tot sense esperar res a canvi”, va explicar Anna Maria Ramon, coneguda i treballadora del Cor, a El Punt Avui. Al centre educatiu, Sala i Vicens també havia estat el president de l’associació de pares i mares.

Durant la seva jubilació va treballar en el suport i la integració de la comunitat magrabina al municipi, a més de col·laborar amb Càritas fins acabar-ne sent un referent. “Tenia temps lliure i era altruista per naturalesa, molt generós a l’hora d’ajudar la gent, per l’escola també continuava venint sovint a fer xerrades amb els alumnes”, va recononèixer Ramon.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
00:28:28

Un mos, un glop: Descobrint la Riquesa i Varietat de la Cuina Marroquina a Catalunya

La cuina marroquina a Catalunya va molt més enllà del couscous. En aquesta entrevista amb quatre experts —Omar Bidaoui Belhaj, Yahya Jamali Bidaoui, Eduard Prats Planagumà i Laia Camós Cristau— descobrim com aquesta gastronomia es fusiona amb la cultura local. Parlen de la importància de les espècies, les diferències regionals, l’ús d’estris tradicionals i la passió per preservar l’autenticitat dels plats. També es destaca l’ús de ceràmica de La Bisbal i la preparació meticulosa dels àpats. Un viatge de sabors que reflecteix una rica convivència cultural entre el Marroc i Catalunya.

Altres notícies