17.4 C
Pals
Divendres, 24 març 2023
- Publicitat -

Mor l’ex regidor de Pals Jaume Gou

L'Ajuntament de Pals ha comunicat el traspàs de Jaume Gou i Puig, que va ser regidor del consistori des de l’any 1979  fins l’any 2003 encapçalant les regidories de turisme, festes i governació. 

Ràdio Capital
Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Pals ha comunicat el traspàs de Jaume Gou i Puig, que va ser regidor del consistori des de l’any 1979  fins l’any 2003 encapçalant les regidories de turisme, festes i governació.

Va ser també Conseller de Turisme del Consell Comarcal des de l’any 1999 fins l’any 2003. El consistori destaca el seu compromís polític, la seva vocació de servei públic i la seva estima per Pals i pel món del turisme.

Gou va ser l’impulsor de l’Àrea Municipal de Turisme, posant en marxa el servei d’oficines d’informació turística i incidint molt activament en la promoció de Pals com a destinació turística arreu de l’Estat Espanyol i en els principals països emissors europeus.

També va ser el primer en vincular la promoció del municipi al producte local de l’Arròs de Pals iniciant projectes com la campanya gastronòmica Pals i la Cuina de l’Arròs, la plantada i sega tradicionals i implementant altres esdeveniments (Fira de Vins, Cantada d’havaneres de la Platja de Pals…)   alguns dels quals  encara actualment ocupen un lloc destacat en el pla d’accions d’aquesta àrea municipal.

En un comunicat publicat al web municipal, l’Ajuntament de Pals ha manifestat el seu condol.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El festival Mediterranea, de Roses, anuncia a Quevedo

El festival Mediterranea, que se celebra a Roses des de l’any 2016, ha anunciat avui en un acte a l’Ajuntament de Roses les primeres confirmacions del cartell per a la seva edició d’enguany, que se celebrarà el pròxim 5 d’agost. El primer confirmat ha estat el canari Quevedo, que ha batut rècords com el de
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -