14.5 C
Pals
Dissabte, 27 abril 2024
- Publicitat -

Un nou servei de bus uneix Vall-llobrega amb Palamós

La línia tindrà 6 expedicions d’anada i 6 de tornada, tots els dies de la setmana, durant el mesos de juliol i agost. La resta de l’any, el servei funcionarà només els dies laborables però amb la mateixa freqüència de pas.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La nova línia 76 uneix, des d’avui 28 de juny, les poblacions de Vall-llobrega i Palamós. Es tracta d’un nou servei d’autobús de la companyia Moventis Sarfa, que vol oferir als habitants de Vall-llobrega una comunicació directa des del seu municipi amb Palamós i, en especial, amb l’hospital de Palamós, que és el seu centre sanitari de referència. La línia tindrà 6 expedicions d’anada i 6 de tornada, tots els dies de la setmana, durant el mesos de juliol i agost. La resta de l’any, el servei funcionarà només els dies laborables però amb la mateixa freqüència de pas. El bus compta amb 7 parades, 2 a Vall-llobrega (Pavelló Municipal i Farmàcia Vall-llobrega) i 5 a Palamós (la Piscina Mancomunada, l’Oficina de Turisme, Correus i el Mercat Municipal, Carrer del Mar i Hospital Comarcal). El servei neix de l’acord entre l’ajuntament de Vall-llobrega i el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori. A més, el consistori d’aquesta localitat veïna de Palamós ofereix als usuaris de més de 65 anys i als joves d’entre 12 i 18 anys del municipi,la possiblitat de gaudir del servei de forma gratuïta realitzant una sol·licitud al mateix ajuntament. Els viatges seran a bord d’un vehicle de 25 places, adaptat per a persones amb mobilitat reduïda,  i té un cost d’1,10€. L’esmentat Departament de la Vicepresidència i de Polítiques digitals i Territori de la Generalitat, també ha comunicat que aquest servei de bus es contempla en el marc de les mesures per potenciar la xarxa de transport públic, i garantir que tots els municipis disposin de comunicació amb els seus centres sanitaris de referència i d’altres serveis essencials.

 

 

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -