12.5 C
Pals
Dimecres, 8 desembre 2021
- Publicitat -

Un nou servei de bus uneix Vall-llobrega amb Palamós

La línia tindrà 6 expedicions d’anada i 6 de tornada, tots els dies de la setmana, durant el mesos de juliol i agost. La resta de l’any, el servei funcionarà només els dies laborables però amb la mateixa freqüència de pas.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

La nova línia 76 uneix, des d’avui 28 de juny, les poblacions de Vall-llobrega i Palamós. Es tracta d’un nou servei d’autobús de la companyia Moventis Sarfa, que vol oferir als habitants de Vall-llobrega una comunicació directa des del seu municipi amb Palamós i, en especial, amb l’hospital de Palamós, que és el seu centre sanitari de referència. La línia tindrà 6 expedicions d’anada i 6 de tornada, tots els dies de la setmana, durant el mesos de juliol i agost. La resta de l’any, el servei funcionarà només els dies laborables però amb la mateixa freqüència de pas. El bus compta amb 7 parades, 2 a Vall-llobrega (Pavelló Municipal i Farmàcia Vall-llobrega) i 5 a Palamós (la Piscina Mancomunada, l’Oficina de Turisme, Correus i el Mercat Municipal, Carrer del Mar i Hospital Comarcal). El servei neix de l’acord entre l’ajuntament de Vall-llobrega i el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori. A més, el consistori d’aquesta localitat veïna de Palamós ofereix als usuaris de més de 65 anys i als joves d’entre 12 i 18 anys del municipi,la possiblitat de gaudir del servei de forma gratuïta realitzant una sol·licitud al mateix ajuntament. Els viatges seran a bord d’un vehicle de 25 places, adaptat per a persones amb mobilitat reduïda,  i té un cost d’1,10€. L’esmentat Departament de la Vicepresidència i de Polítiques digitals i Territori de la Generalitat, també ha comunicat que aquest servei de bus es contempla en el marc de les mesures per potenciar la xarxa de transport públic, i garantir que tots els municipis disposin de comunicació amb els seus centres sanitaris de referència i d’altres serveis essencials.

 

 

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’hemeroteca digital de Josep Pla una realitat pel 2022

La Càtedra Josep Pla de la Universitat de Girona en col·laboració amb la Fundació Pla porten mesos treballant en aquesta hemeroteca digital
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -