22.4 C
Pals
Dimecres, 5 octubre 2022
- Publicitat -

Col·loquen el mural col·lectiu del 8M al carrer de les Peixateries de la Bisbal

La confecció col·lectiva d'aquest mural de ceràmica es va fer al Pavelló Firal i estava obert a tothom que hi volgués participar

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Bisbal d’Empordà va celebrar durant el 8M diverses activitats amb motiu de la Dona Treballadora. Es van aglutinar en l’anomenada Setmana Lila i va incloure xerrades, concentracions, vermuts, concerts o monòlegs. En aquest context, el Grup de Dones de la Bisbal va fer especial incís en donar visibilitat a la situació de moltes dones que abandonen els seus països d’origen i migren per buscar feina lluny de les seves famílies, sota la proposta ‘Dones invisibles, les mans que ens cuiden’.

Per això, i amb la col·laboració de l’Ajuntament, es va dur a terme la confecció col·lectiva d’un mural de ceràmica al Pavelló Firal, obert a tothom que hi volgués participar. L’única direcció artística del mural eren les tonalitats de colors: no tenia cap pauta ni continuïtat en el disseny, amb l’objectiu precisament que el públic se sentís lliure d’expressar el que li transmetia tant el dia 8 de març com la dedicació amb el programa de ‘Dones invisibles, les mans que ens cuiden’.

El mural s’ha penjat recentment a una paret del carrer de les Peixateries, a la cantonada amb la plaça del Castell, i pròximament s’hi col·locarà un codi QR que enllaçarà a tota la informació corresponent.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà potencia la presència de dones en el món agroalimentari

El consell comarcal organitza mentories i tutories per reduir les desigualtats de gènere en aquest sector
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -