13.1 C
Pals
Divendres, 1 desembre 2023
- Publicitat -

Col·loquen el mural col·lectiu del 8M al carrer de les Peixateries de la Bisbal

La confecció col·lectiva d'aquest mural de ceràmica es va fer al Pavelló Firal i estava obert a tothom que hi volgués participar

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Bisbal d’Empordà va celebrar durant el 8M diverses activitats amb motiu de la Dona Treballadora. Es van aglutinar en l’anomenada Setmana Lila i va incloure xerrades, concentracions, vermuts, concerts o monòlegs. En aquest context, el Grup de Dones de la Bisbal va fer especial incís en donar visibilitat a la situació de moltes dones que abandonen els seus països d’origen i migren per buscar feina lluny de les seves famílies, sota la proposta ‘Dones invisibles, les mans que ens cuiden’.

Per això, i amb la col·laboració de l’Ajuntament, es va dur a terme la confecció col·lectiva d’un mural de ceràmica al Pavelló Firal, obert a tothom que hi volgués participar. L’única direcció artística del mural eren les tonalitats de colors: no tenia cap pauta ni continuïtat en el disseny, amb l’objectiu precisament que el públic se sentís lliure d’expressar el que li transmetia tant el dia 8 de març com la dedicació amb el programa de ‘Dones invisibles, les mans que ens cuiden’.

El mural s’ha penjat recentment a una paret del carrer de les Peixateries, a la cantonada amb la plaça del Castell, i pròximament s’hi col·locarà un codi QR que enllaçarà a tota la informació corresponent.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós acull l’acte commemoratiu amb motiu del Dia internacional de solidaritat amb el poble palestí

Palamós s’ha sumat al Dia internacional de solidaritat amb el poble palestí, que es commemora cada 29 de novembre
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -