20.7 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

Música a l’Empordà

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Música a l’Empordà
Loading
/

Potser avui, per seguir l’actualitat, tocaria parlar del coronavirus i valorar com aquesta pandèmia pot afectar l’activitat turística i conseqüentment, econòmica de la Costa Brava a partir d’una Setmana Santa que ja és ben a prop. Però no ho faré, sinó que vull posar el focus en una de les moltes coses que té de bo ser i viure a l’Empordà.
Aquests darrers dies s’han fet públics els cartells dels principals festivals de música de la Costa Brava i he rebut diverses trucades de felicitació, pel fet de viure i formar part d’un rodal que ha estat capaç d’afegir atractius d’aquesta mena, als del territori i el paisatge d’aquesta costa i a l’oferta de lleure que hom pot trobar en qualsevol zona turística.
També n’he rebut algunes de més interessades -per si tenia possibilitats d’aconseguir entrades per alguns dels concerts- i de romàntiques que em parlàvem del festival de Jazz de Cap Roig dels anys 90, el que després va donar peu al ‘superfestival’ musical que ara té lloc als jardins propietat de la Caixa.

Tota la gent de fora coincideix en dir que la suma de Cap Roig, Peralada, Porta Ferrada, i Torroella, Portal Blau, Ítaca -sense comptar la multitud de petits i no tan petits festivals  locals- fan de l’Empordà el millor lloc per a fruir de la música de concerts a l’aire lliure.
És cert que, a vegades, viure en un territori turístic genera servituds incòmodes, de trànsit, d’aparcament o de trobar espai a la platja, però no és menys cert que ser una destinació turística ens dona un seguit d’oportunitats culturals i d’oci que gairebé tothom voldria tenir tant a l’abast com les tenim nosaltres.
Gaudiu de la música i de l’Empordà.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios