7.2 C
Pals
Divendres, 3 desembre 2021
- Publicitat -

Neix el Banc del Temps de Calonge per enfortir la cohesió social al municipi

El Banc del temps vol convertir-se en un espai de trobada entre persones, entitats i col·lectius del municipi, tant per oferir com per a demanar suport entre els ciutadans.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Tal com informa Ràdio Palamós, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa la creació del Banc del Temps, una proposta d’ajuda mútua i d’intercanvi de serveis entre la ciutadania. La regidoria de Participació Ciutadana ha organitzat dues trobades amb els ciutadans per establir-ne les bases. L’objectiu és fer una societat més participativa i cohesionada, i establir xarxes de suport entre les persones amb necessitats.

Aquest dimarts van començar les trobades a la Sala de Plens de l’Ajuntament, i avui dimecres dia 3 se’n fa la segona, al Palau Firal de Sant Antoni. Es faran de dos quarts de set de la tarda a dos quarts de nou del vespre i per participar-hi no cal inscripció prèvia. Els objectius d’aquestes trobades són donar a conèixer què és un banc del temps, sensibilitzar les persones participants sobre aquesta forma d’intercanvi que promou i permet la convivència cooperativa, i que prenguin consciència de les pròpies capacitats, habilitats i competències.

Un espai on posar en valor els sabers i els coneixements de la ciutadania i facilitar que aquests es puguin compartir i intercanviar. El Banc del temps vol convertir-se en un espai de trobada entre persones, entitats i col·lectius del municipi, tant per oferir com per a demanar suport entre els ciutadans. I amb aquestes trobades es vol recollir la veu de la ciutadania i començar a definir les properes passes per implementar el Banc del Temps.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sèries: The Crown – 3 desembre 2021

The Crown és una sèrie de televisió britànica i estatunidenca, creada i escrita per Peter Morgan i produïda per...
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -