6.4 C
Pals
Dilluns, 27 Gener 2020

Nick Carter demana una ordre d’allunyament contra el seu germà per amenaçar-los de mort

El més llegit

Un conductor engolit per una onada al port de Palamós durant el temporal Gloria

Un conductor es troba circulant pel port de Palamós fins que el temporal marítim l'atrapa quan les onades sobrepassen el dic de recer

El baix-empordanès Enric Auquer guanya el Goya al millor actor revelació

L'actor de Verges Enric Auquer guanya el Goya al millor actor revelació i el dedica a totes les antifeixistes del món.

Un centenar de voluntaris netegen les platges de Palamós

Prop d'un centenar de persones van participar ahir en la neteja de les platges de Palamós després dels efectes...

VÍDEO: El temporal Glòria es menja la sorra de Calella de Palafrugell

Els passejos marítims de molts municipis estan tancats, pel perill de les fortes onades. Un dels casos és el de Calella de Palafrugell, on l'aigua ha arribat fins les cases i s'ha menjat la sorra

Ullà es connecta a l’aigua de Torroella

Aquesta aigua continua sense ser potable: no es pot beure ni cuinar amb ella, però sí dutxar-se, rentar la roba o els estris de cuina

Nick Carter, un dels components de Backstreet Boys viu una situació delicada amb el seu germà Aaron, després que el primer asseguri que Aaron els va amenaçar de matar la seva dona embarassada i el fill que estan esperant.

Nick Carter ha anunciat aquest dimecres que ha sol·licitat un ordre d’allunyament, que també ha demanat la seva germana Angel. A través de Twitter expliquen que han pres la difícil decisió després d’una acurada consideració, després de la confessió d’Aaron sobre uns pensaments i intencions que suposadament té i que faran el que calgui per protegir els seus éssers estimats.

En el missatge el membre de Backstreet Boys explica que tant ell com la seva germana encara s’estimen a Aaron i que esperen que rebi el tractament que necessita abans que faci mal a algú o a ell mateix. Així mateix també menciona el control d’armes i la salut mental en el missatge.

Davant de tot aquest assumpte, Aaron Carter ha respost a Twitter que mai ha amenaçat a algú i que està escandalitzat amb aquesta situació i que no pensa tornar a parlar d’ells. De fet, explica que la relació amb Nick s’ha acabat “de per vida” i que de fet fa anys que no es veuen ni té cap intenció que això passi.

La notícia arriba després que Aaron aparegués a un programa de televisió per parlar de les seves addiccions i consum amb les drogues i revelés la llarga llista de medicaments que es pren per la seva salut mental.

L’entrada Nick Carter demana una ordre d’allunyament contra el seu germà per amenaçar-los de mort ha aparegut primer a Primera Fila.

Últimes notícies

Gairebé un miler de persones participen en la neteja de la platja de l’Estartit

Els efectes del temporal continuen afectant als veïns i veïnes de sectors com Griells

Reoberta la carretera que va d’Ullà a Verges

S'adverteix, però, que els usuaris circulin amb precaució perquè "en determinades zones encara pot quedar alguna bassa d'aigua"

Desactivat el pla Inuncat per la normalització dels cursos dels rius i la millora de la metereologia

Protecció Civil de la Generalitat dona per finalitzada la fase d'ALERTA del Pla Especial d'Emergències per Inundacions de Catalunya (INUNCAT), un cop els cabals dels cursos fluvials van tornant a la normalitat i es troben fora de perill.

Un centenar de voluntaris netegen les platges de Palamós

Prop d'un centenar de persones van participar ahir en la neteja de les platges de Palamós després dels efectes que va causar el temporal...

Ullà es connecta a l’aigua de Torroella

Aquesta aigua continua sense ser potable: no es pot beure ni cuinar amb ella, però sí dutxar-se, rentar la roba o els estris de cuina

Més notícies