13.7 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Nick Carter demana una ordre d’allunyament contra el seu germà per amenaçar-los de mort

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.

Esther Vilert: “Durant 3 setmanes vacunarem a majors de 80 anys i persones dependents”

La directora d’atenció primària del Baix Empordà recomana esperar rebre la trucada del centre mèdic per no col·lapsar línies i alentir el procés de vacunació
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

Nick Carter, un dels components de Backstreet Boys viu una situació delicada amb el seu germà Aaron, després que el primer asseguri que Aaron els va amenaçar de matar la seva dona embarassada i el fill que estan esperant.

Nick Carter ha anunciat aquest dimecres que ha sol·licitat un ordre d’allunyament, que també ha demanat la seva germana Angel. A través de Twitter expliquen que han pres la difícil decisió després d’una acurada consideració, després de la confessió d’Aaron sobre uns pensaments i intencions que suposadament té i que faran el que calgui per protegir els seus éssers estimats.

En el missatge el membre de Backstreet Boys explica que tant ell com la seva germana encara s’estimen a Aaron i que esperen que rebi el tractament que necessita abans que faci mal a algú o a ell mateix. Així mateix també menciona el control d’armes i la salut mental en el missatge.

Davant de tot aquest assumpte, Aaron Carter ha respost a Twitter que mai ha amenaçat a algú i que està escandalitzat amb aquesta situació i que no pensa tornar a parlar d’ells. De fet, explica que la relació amb Nick s’ha acabat “de per vida” i que de fet fa anys que no es veuen ni té cap intenció que això passi.

La notícia arriba després que Aaron aparegués a un programa de televisió per parlar de les seves addiccions i consum amb les drogues i revelés la llarga llista de medicaments que es pren per la seva salut mental.

L’entrada Nick Carter demana una ordre d’allunyament contra el seu germà per amenaçar-los de mort ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

Altres notícies