26.2 C
Pals
Dijous, 30 juny 2022
- Publicitat -

Nou servei d’àpats a domicili per a gent gran o dependent a Castell-Platja d’Aro

L’àrea de Benestar Social torna a oferir als veïns amb dificultats per anar a comprar o per cuinar un servei de plats saludables a casa.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest servei ja s’havia iniciat el 2010 però, a causa de problemes en el funcionament, els usuaris van deixar d’utilitzar-lo i avui només són vuit les persones que el fan servir. Així que l’Ajuntament ha contractat una nova societat, Serhs Food ubicada a Mataró i la regidora d’Acció Social Pilar Ferrero va presentar dijous passat el nou projecte. L’objectiu és ajudar les persones grans que viuen soles i assegurar-les una alimentació saludable i variada per així millorar els hàbits de consum, cobrir eventuals mancances nutricionals i evitar riscos de desnutrició. Està obert à tots els veïns del municipi i en alguns casos es pot beneficiar d’una ajuda econòmica.

Com funciona?

La Serhs Food ofereix un ventall d’uns 130 plats elaborats i proposats en una desena de menús diaris que es reparteixen tres dies a la setmana. Hi ha, però, certa flexibilitat d’ús i existeix l’opció de comprar-ne només una vegada, alguns dies o per períodes. Els menjars es lliuren en recipients de plàstic refrigerats i pasteuritzats aptes per al microones i amb una caducitat d’almenys deu dies.

Què es proposa?

Per tal que el projecte s’adapti a la diversitat de persones que s’hi puguin inscriure, es proposa una gran varietat de receptes: des de dietes específiques com ara baixes en sal o glúcids, sense gluten o lactosa fins a cuines vegetarianes. L’exigència que es vol mantenir és que siguin preparacions saludables, equilibrades i amb aliments naturals. A més, els operadors que entreguen les comandes estan atents a qualsevol crítica o suggestions dels usuaris.

Com inscriure-s’hi ?

Les persones interessades han d’informar-se a l’àrea municipal de Benestar Social, carrer Brussel·les núm 6 a Platja d’Aro. També es pot telefonar al 972 81.94.73. Segons els casos, l’Ajuntament pot subvencionar una part de les despeses.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Anna Portomeñe: “En aquesta 2ª edició del Festival Salat hem buscat una programació de comèdia més transversal”

A Ràdio Capital hem pogut parlar amb la directora del Festival Salat de Sant Feliu de Guíxols ( que es celebra a partir de l'1 de juliol, i que durant 3 dies omplirà la vila baixempordanesa de tot tipus d'espectacles humorístics)
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -