20.1 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Nou sistema per evitar inundacions a S’Agaró

Les tasques s'estan realitzant a l’avinguda de Platja d’Aro de S’Agaró, una de les més afectades per inundacions en episodis de forta pluja

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Comencen les obres a S’Agaró per evitar les inundacions quan plou. Les tasques s’estan duent a terme a l’avinguda de Platja d’Aro de S’Agaró, que és una de les zones més afectades per inundacions al municipi per les seves característiques. A partir del dilluns que ve, però, s’aturaran per les vacances de Nadal i es reprendran després de Reis. Es preveu que s’acabin les feines a finals de gener.

L’objectiu d’aquestes millores es poder drenar més de pressa l’aigua que s’hi acumula. S’estan modificant els embornals,  se’n construeixen de nous i així es redueixen les conseqüències que provoquen les inundacions a veïns i comerços.

En total, s’actuarà a una dotzena d’embornals existents i se’n crearan vuit de nous. Els nous embornals tenen forma de bústia i així s’evita que les fulles bloquegin el pas de l’aigua. Els actuals, de reixa metàl·lica, provoquen que les fulles formin un tap i l’aigua es quedi estancada a la superfície. El nou sistema facilita que les fulles no quedin bloquejades en els embornals i el drenatge de l’aigua sigui molt més efectiu.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Turisme invasiu

Catalunya, i en concret la Costa Brava, és un territori on el turisme i els ingressos que se’n deriven,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -