24.1 C
Pals
Dimecres, 21 octubre 2020

Nous treballs de millora del Pavelló Poliesportiu de Begur

Es durà a terme la restauració de la coberta plana de la façana sud per tal d’adaptar l’equipament a les normatives actuals i a les necessitats dels seus usuaris

El més llegit

COVID-19 al Baix Empordà, segona comarca amb la taxa de PCR positives més alta de tot Catalunya

La situació del coronavirus al Baix Empordà empitjora després que la comarca tingui una de cada cinc PCR positiva i Palafrugell sigui el segon municipi de Catalunya amb risc de rebrot més alt

Una empresa empordanesa dissenya una web gratuïta per a bars i restaurants perquè venguin en línia menjar per emportar

Creativa Online ja va fer aquest servei desinteressat al comerç en la primera onada de la pandèmia

Ecologistes i pagesos s’oposen a la variant de Torroella

Sostenen que el futur pont sobre el Ter trinxarà la plana agrícola i tan sols traurà un 10% del trànsit cap a l'Estartit

L’hospital de Palamós anul·la les operacions demorables a “pacients fràgils” per afrontar la segona onada de COVID-19

El SSIBE ajorna algunes proves a primària i a consultes externes i suspèn els ingressos temporals a Palamós Gent Gran
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

L’equip de govern de l’Ajuntament de Begur segueix invertint en la millora i el manteniment dels diferents equipaments municipals. Una línia d’acció que al llarg dels darrers mesos s’ha desplegat en espais com el Camp Municipal de Futbol o les instal·lacions del Club d’Arquers d’Esclanyà, i que aquest estiu es traduirà en nous treballs d’arranjament al Pavelló Poliesportiu.

En aquest sentit, la Junta de Govern Local va aprovar el passat 4 d’agost l’adjudicació del contracte d’obres per a l’execució dels treballs de recondicionament de la coberta plana de la façana sud del pavelló a l’empresa Construccions i Reformes Alvadisa SL, per un valor de 45.043,58 € (IVA inclòs). L’obra s’executarà d’acord amb la memòria redactada per l’arquitecte Josep Mª Aguiló Ratto, autor del projecte inicial.

Jordi Carreras, regidor d’Obres i Manteniment, recorda que “l’edifici del pavelló data del 1985” i explica que l’espai “necessitava urgentment una posada a punt que garanteixi no només resoldre les deficiències i desperfectes existents com a conseqüència del pas del temps, sinó que també permeti actualitzar i adaptar les instal·lacions a la normativa actual i a les necessitats de totes les persones i entitats que en fan ús al llarg de l’any”.

L’actuació que es durà a terme a la façana sud del Pavelló Poliesportiu de Begur té com a objectiu modificar i restaurar la coberta per tal de garantir les prestacions adequades d’aïllament i estanquitat. I consistirà en retirar tot el material existent fins a arribar a nivell de forjat i executar una coberta plana invertida amb acabat de grava.

Aquesta obra s’ha acollit a la convocatòria de subvencions destinades al finançament de l’acció de promoció i foment de l’activitat física i l’esport a les comarques gironines de la Diputació de Girona, dins el Programa A3 de Suport a les actuacions de condicionament i millora en equipaments esportius municipals.

El Pavelló Poliesportiu de Begur, referent en eficiència energètica

La reforma i actualització del Pavelló Poliesportiu de Begur ha estat concebuda com una obra que no només ha de millorar aquest equipament esportiu central al poble, sinó que, a més ha de convertir-lo un referent en eficiència i sostenibilitat energètica.

Així, abans de l’inici dels treballs de restauració a la coberta sud, l’Ajuntament de Begur ha incorporat noves mesures per potenciar l’eficiència i la sostenibilitat energètica de l’edifici a través de l’habilitació d’un nou sistema d’il·luminació led. En aquest sentit, s’han substituït 32 projectors amb làmpada HM de 480w amb una potència total de 15.360w, per 20 nous projectors LED de 240w amb una potència total de 4.800w.

Aquest canvi representa un estalvi en el consum de 10.560w, i d’un mínim de 1.000€ a l’any. L’actuació, executada per l’empresa IMJAC, ha tingut un cost de 12.127,83€.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pere Llos: “No volem una autovia al Baix Ter”

Avui al Supermatí hem parlat amb Pere Llos, portaveu de Gent del Ter, sobre la millora de la circulació viaria al Baix Ter. Les dues propostes que s'han fet són construir un nou pont. El problema principal està en la gran quantitat de tràfic que es genera, ja que la C-31 passa pel nucli urbà de Torroella. Pere Llos ens comenta que s'entén que es vulgui descongestionar el transit d'aquesta carretera, la C-31, concretament el tram de Pals a Torroella, però que cap de les dues propostes dels vials de la construcció del nou pont és viable, per tant, proposa l'alternativa zero.

Miley Cyrus està treballant en un disc de versions de Metallica

Miley Cyrus està fent moltíssimes versions aquests dies, el qual és una molt bona notícia, ja que les seves versions sempre són excel·lents. Recentment, la cantant ens ha posat a tots els pèls de punta amb les versions de ‘Communication’ de The Cardigans, ‘Zombie’ de Cranberries, entre altres. Fins i tot ens ha sorprès fent…

Shawn Mendes es despulla en el tràiler de “In Wonder”

El 23 de novembre podrem veure a Netflix “In Wonder” el documental més personal de Shawn Mendes, on el músic es despullarà als seus seguidors i mostrarà el seu costat més íntim. Serà l’avantsala d’un nou disc “Wonder” que arribarà el 4 de desembre i que té amb el tema que dóna nom al treball…

L’Ajuntament de Palamós donarà 56.000€ a Càritas Diocesana de Girona

D'altra banda, també s'ha aprovat un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Palamós i el Comité Local de Creu Roja Palamós per a l’any 2020 amb la despesa d'un import de 36.000€, per 16 vots a favor i un en contra (CUP).

Constitueixen la Taula per a la Reactivació Econòmica i Social de les comarques gironines per la crisi de la covid-19

L'espai busca "minimitzar-ne" els efectes i impulsar accions conjuntes per al desenvolupament econòmic

Altres notícies