12.8 C
Pals
Dilluns, 5 desembre 2022
- Publicitat -

Palafrugell organitza un curs de socorrista en instal·lacions aquàtiques i de tècnic de natació

El curs, organitzat pel SOMI, es realitza per quart any consecutiu

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Servei d’Ocupació Municipal de l’Ipep (SOMI) i l’empresa SH Concept Formació col·laboren, un any més, per oferir formació ocupacional gratuïta en socorrisme a Palafrugell. Aquest curs, que arriba ja a la seva 4ª edició, està totoalment subvencionat i impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons del Servicio de Empleo Público Estatal (SEPE).

El programa del curs consta de tres blocs principals: la formació, la contractació i la orientació dels joves. La formació està dirigida a joves d’entre 16 i 29 anys, que hagin superat l’ESO o unes proves de competències clau i que estiguin inscrits al SOC com a DONO (Demandant d’Ocupació No Ocupat).

El curs té 15 places disponibles. Per poder accedir-hi es realitzarà un procés de selecció acurat dels joves, amb entrevistes personals i també caldrà superar una prova de nivell de piscina de 200 metres en 4 minuts. Les persones seleccionades signaran un contracte de formació en alternança. Es tracta d’un contracte de 12 mesos, de 40 hores setmanals i inclou formació i treball.

La formació consta d’una part teòrica i una pràctica, amb un total de 630 hores i en la que s’obtindran 2 Certificats de Professionalitat. La part teòrica s’imparteix a Can Genís de Palafrugell i la part pràctica a la Piscina Municipal de Palafrugell.

El Certificats de Professionalitat són titulacions oficials vàlides a tot l’Estat i acrediten el domini de determinades competències que capaciten per a desenvolupar una activitat laboral. Els Certificats de Professionalitat formen part de la Formació Professional per a l’Ocupació i permeten l’accés al món laboral.

La FPO Dual té dos objectius principals. Per una banda, pretén facilitar a les persones joves en situació d’atur, sense qualificació o nivell formatiu baix i amb més dificultats d’accedir al mercat laboral, la millora de la seva ocupabilitat mitjançant la formació dual: certificat de professionalitat i un contracte de formació i aprenentatge. I per altra banda, vol proporcionar treballadors qualificats a les empreses amb dificultats per trobar-ne.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Mad Cool 2023 anuncia part del seu cartell

Aquest dilluns s’han presentat els primers noms per la sisena edició del Mad Cool Festival, que tindrà lloc del 6 al 8 de juliol a Madrid, en una nova ubicació al sud de la capital espanyola. Entre els primers noms anunciats trobem Red Hot Chili Peppers, Liam Gallagher, Lizzo, The Black Keys, Prodigy, The 1975
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -