8.6 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

100 ofertes de feina a la nova Jornada d’Oportunitats Laborals de l’IPEP

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Institut de Promoció Econòmica (IPEP) organitza un any més la Jornada d’Oportunitats Laborals de Palafrugell. La trobada,  que enguany arriba a la seva 4a edició, tindrà lloc el proper 5 de març al Museu del Suro. Aquest any, hi participaran un total de 44 empreses amb 100 ofertes laborals, que suposen 323 vacants.

Els interessats tenen temps d’inscriure’s a les ofertes fins el 23 de febrer. Un cop s’arribi al màxim d’entrevistes establert per cada oferta, ja no s’hi podran apuntar més persones. Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic indicant nom i cognoms, telèfon i correu electrònic, i el número de referència de les ofertes que li interessin, fins a un màxim de 7, i adjuntant el currículum actualitzat. Pocs dies abans de la jornada rebran un correu electrònic amb l’horari per les entrevistes a les quals ha estat preseleccionat. El dia de la Jornada d’Oportunitats Laborals cal portar impreses tantes còpies del currículum actualitzat com entrevistes tingui concertades.

Les ofertes es poden consultar a través del web www.ipep.cat. Enguany, les ofertes disponibles són variades i inclouen àmbits com l’hostaleria, comerç, construcció i manteniment, oficina o mecànica entre d’altres, amb posicions com carnisser, operari, jardiner, ajudant de cuina, cambrer, socorrista, vigilant de zona blava, secretariat, administració, etc.

La Jornada d’Oportunitats Laborals pretén, des de fa 4 anys, posar en contacte empreses de la nostra zona que busquen treballadors/es amb persones que busquen feina, ja sigui per a feines de temporada o permanents. Durant la jornada, els inscrits tenen l’oportunitat de fer una breu entrevista, amb les empreses que ofereixen les vacants a les que s’han apuntat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Els pescadors del Baix Empordà es veuen afectats pel mal temps

Amb les ventades i la mala mar els pescadors del Baix Empordà no podran sortir a feinejar durant els propers dies.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -