13.7 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Nova rampa per accedir al carrer de la Font de Baix de Begur

Ja estan acabades les reformes per millorar l’accés al nucli antic del municipi.

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.

Esther Vilert: “Durant 3 setmanes vacunarem a majors de 80 anys i persones dependents”

La directora d’atenció primària del Baix Empordà recomana esperar rebre la trucada del centre mèdic per no col·lapsar línies i alentir el procés de vacunació
Avatar
Anna Pujol
Redactora de Ràdio Capital
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Entrar al carrer de la Font de Baix, a Begur, ja es pot fer per mitjà d’una rampa nova, fruit de les obres de millora de l’accés al casc antic.  La rampa connecta el nucli del municipi amb un dels aparcaments més importants de l’àrea.

La intervenció del carrer ha consistit en la substitució de les antigues escales per una rampa de 59 metres de longitud. La rehabilitació ha afectat tot el carrer de la Font de Baix i el corriol que el connecta amb l’avinguda Onze de Setembre. Tot i així, en cap moment s’ha impedit el trànsit de vianants a la zona.

Des de la regidoria d’Obres de Begur es satisfan que s’hagi millorat l’accés al nucli urbà, i es plantegen fer el mateix amb l’aparcament del Sot de’n Ferrer, també de considerables dimensions.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

Altres notícies