11.6 C
Pals
Dijous, 7 desembre 2023
- Publicitat -

Nova temporada a Ràdio Capital de l’Empordà

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

A Ràdio Capital de l’Empordà comencem la temporada 2017-2018 amb novetats. El programa matinal Supermatí renova estructura, temes i col·laboradors, amb la voluntat de ser el magazín informatiu de referència al Baix Empordà. Alhora, preparem alguns nous espais que anirem estrenant en antena i al portal radiocapital.cat.

El Supermatí de Ràdio Capital enfila la segona temporada completa. De fet, en només una temporada i mitja el programa ja ha anat evolucionant cap a un magazín matinal informatiu, amb notícies, reportatges, entrevistes, opinió i seccions temàtiques. Enguany fem un pas endavant en aquest sentit, amb més temps per aprofundir en la informació de la comarca i per poder abordar més qüestions. També ampliem l’equip de redacció, així com el nombre de col·laboradors. En definitiva, més informació i opinió sobre allò que passa a casa nostra.

D’altra banda, a Ràdio Capital treballem en diversos projectes amb l’objectiu de posar-los en marxa al llarg de la temporada. Tenim entre mans una proposta audiovisual sobre política local basada en una conversa a tres bandes amb alcalde/alcaldessa i cap de l’oposició dels municipis baix empordanesos, un nou programa de gènere documental radiofònic i una sèrie de ficció situada a l’Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ajuntament de Torroella i l’EMD de l’Estartit signen el nou conveni

El nou conveni regularà les competències i el règim econòmic-financer entre els dos ens locals al llarg d’aquest mandat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -