10.9 C
Pals
Dissabte, 22 gener 2022
- Publicitat -

Palafrugell instal·la noves pantalles als edificis del mercat

La informació que s’hi pot instal·lar en aquests dispositius es controla remotament, a través d’un complert programari que permet penjar informació igual o diferent simultàniament a les dues pantalles, apagar i encendre-les automàticament amb un horari.

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Als edificis del mercat del peix i de la carn, de Palafrugell, s’hi han instal·lat unesnoves pantalles, amb l’objectiu de promoure el mateix mercat diari. També informen de primera mà a clients i visitants sobre promocions, campanyes comercials o recomanacions, entre molts altres temes.

La informació que s’hi pot instal·lar en aquests dispositius es controla remotament, a través d’un complert programari que permet penjar informació igual o diferent simultàniament a les dues pantalles, apagar i encendre-les automàticament amb un horari. En un segon estadi, i a través de la instal·lació d’unes càmeres especials, es podria recopilar altres dades d’interès com serien el control d’aforament, zones calentes i fredes, etc.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Costa Brava: arriba Dani Pérez i surt Moussa Sidibé

El Costa Brava té clar que posarà tots els seus mitjans per aconseguir la permanència a la difícil 1ª Federació, i una mostra clara n'és l'esforç que s'està fent des de la direcció del club per apuntalar l'equip en aquest mercat d'hivern
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -