24.4 C
Pals
Diumenge, 23 juny 2024
- Publicitat -

S’eleven a onze els detinguts per l’assalt a la discoteca Costa Este de Palafrugell, tots amb ordre d’allunyament

L'Ajuntament assenyala que es tracta dels pocs incidents que hi ha hagut aquest estiu on han caigut les queixes

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Inicialment van identificar i arrestar tres joves, dos d’ells en un altre establiment. Quan van veure la policia van intentar escapar, però els agents els van poder interceptar. El tercer dels arrestats estava a l’aparcament. La investigació a través de les càmeres de seguretat va seguir i al cap d’uns dies van detenir-ne tres més i ara ja són onze els que han hagut de passar davant del jutge, que els ha imposat a tots una ordre d’allunyament del Costa Este com a mesura cautelar.

Tots els detinguts es troben en llibertat i la policia no descarta més detencions. Arran dels fets, la Policia Local de Palafrugell i els Mossos d’Esquadra van incrementar la presència policial a la zona amb patrullatges més continus durant els dies de més concurrència a la discoteca.

Una altra mesura que va prendre la discoteca va ser la instal·lació de limitadors de so que la Policia Local podia activar quan considerés oportú, a més de millorar l’enllumenat i la seguretat. Val a dir que Costa Este ja va ser notícia arran d’una festa il·legal a la zona d’aparcament amb unes 400 persones i que el consistori va portar als jutjats.

L’únic incident

L’assalt a la discoteca Costa Este ha estat dels pocs incidents que s’han registrat a la discoteca aquest estiu. Segons fons de l’Ajuntament de Palafrugell, el nombre de queixes i denúncies per soroll i molèsties als veïns han caigut de manera destacable en relació a l’estiu passat o l’anterior que eren una constant i es va acabar convertint en un dels problemes habituals.

En concret, les zones amb més queixes eren els nuclis de platja, Tamariu, Llafranc i, especialment, Calella de Palafrugell. Des del consistori ho vinculen al fet que les multes han sorgit efecte i que els patrullatges s’han intensificat per tal de dissuadir a aquells que feien les festes a les platges, que en moltes ocasions eren familiars dels mateixos que trucaven a la Policia Local perquè no podien dormir.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Les estafes per internet es dupliquen a les comarques gironines els últims cinc anys arribant a produir-se’n 23 al dia

Les estafes a través d’internet a la Regió Policial de Girona s’han duplicat els darrers cinc anys. En concret i segons el registre dels Mossos d’Esquadra, s’ha passat de 4.248 delictes d’aquest tipus el 2018 a un total de 8.479 l’any passat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -