22.7 C
Pals
Dimarts, 9 agost 2022
- Publicitat -

Oohx!gen de Palafrugell organitza un sorteig per incentivar el comerç del municipi

Es realitzarà de l’1 al 22 d’abril, cada dimecres

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Per fer front a la reducció o aturada de l’activitat comercial al municipi, l’Associació de comerciants de Palafrugell Oohx!gen amb la col·laboració de l’Institut de Promoció Econòmica de l’Ajuntament (IPEP) han posat en marxa un sorteig amb l’objectiu d’impulsar el comerç local un cop finalitzi el confinament. Es realitzarà de l’1 al 22 d’abril, per un valor total de 2.000 €.

Cada setmana, es farà una pregunta concreta relacionada amb els 4 sectors principals: comerç, restauració, serveis i bellesa. Els usuaris hauran de contestar la pregunta a través de la xarxa d’Oohx!gen així com etiquetar dos amics i un negoci o comerç vinculat al sector en qüestió.

Només es podrà participar una vegada per setmana i els guanyadors no podran participar-hi més cops.

Cada setmana, se sortejaran 20 xecs de diferents valors que es podran baratar als establiments associats a Oohx!gen, amb un valor total de premis setmanal de 500 €.

Els sortejos seran els quatre primers dimecres d’abril, de l’1 al 22i se’n poden consultar les bases a les xarxes socials de l’associació Oohx!gen (Instagram @oohxigenpalafrugell).

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sting captiva a Cap Roig amb els seus himnes atemporals

Sting conquista el públic de Cap Roig, que es meravella escoltant en directe temes com 'Roxanne', 'Every breath you take' o 'So Lonely'.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -