7.7 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Ozzy Osbourne passarà per Barcelona acompanyat de Judas Priest

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Després d’haver anat al Download Festival a Madrid i al Rock Fest Bcn, Ozzy Obsourne ha anunciat la seva tornada a la capital catalana amb la seva gira No More Tours 2, en un únic concert el 3 de març de 2019 al Palau Sant Jordi.

Aquesta gira comença a Dublín al gener, i viatjarà per tota Europa abans d’anar a Barcelona, on acabarà. Però Osbourne no anirà sol en aquest viatge: Judas Priest l’acompanyarà durant tota la gira.

Les entrades surten aquest 7 de setembre a través dels canals habituals de Ticketmaster: ticketmaster.es, punts físics d’Fnac, Halcón Viajes y Viajes Carrefour, i per venda telefònica (902 150 025). A més, hi haurà una pre-venda a partir d’aquest dimecres 5 a les 10 del matí a la pàgina web de Live Nation.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies