21.4 C
Pals
Dissabte, 2 juliol 2022
- Publicitat -

El Departament d’Educació elimina una línia de P3 de Sant Feliu aquest curs vinent

El municipi passarà de 9 a 8 línies de P3, i afectarà especialment a l'escola CEIP l'Estació, on hi ha 21 families que l'havien escollit  però que hauran de dur els fills a d'altres escoles.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Segons han explicat diversos mitjans, el Departament d’Educació eliminarà una línia de P3 de Sant Feliu de Guíxols al curs vinent. Així doncs, el municipi passarà de 9 a 8 línies de P3, i afectarà especialment a l’escola CEIP l’Estació, on hi ha 21 families que l’havien escollit  però que hauran de dur els fills a d’altres escoles.

Ahir l’Ajuntament va fer una reunió amb el Delegat Territorial d’Educació que “va anar malament”, segons declaracions a la Ràdio municipal de Sant Feliu de Guíxols de l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, que creu que el departament “no va tenir el comportament correcte ni el respecte institucional alhora de convocar la reunió, ja que hi van anar el Director de Serveis Territorials i vuit persones més que d’entrada no havien estat convidades”.

Motas doncs va convidar tots els representants polítics de l’Ajuntament. “Si l’altra part vol muntar una assamblea, muntem-la”. Segons l’alcalde, el Departament va venir amb aquest repartiment d’alumnes ja fet “i aleshores la decisió ja estava presa”.

L’alcalde està convençut que “no tenen arguments” i va explicar la postura de l’Ajuntament. “Tothom que ha triat l’escola a primera opció es respecti la que han triat, perquè és possible fer-ho només atorgant una nova línia més a l’escola Estació, que tenia 44 inscrits més un fora de termini”.

Així doncs, el que demanen des de l’Ajuntament és que es contracti un professor i mig més, ja que “van anunciar que contractarien 9.000 professors més”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -