20.4 C
Pals
Dimecres, 19 juny 2024
- Publicitat -

Palafrugell aprova el seu Pla local d’habitatge

Palafrugell ha aprovat el nou Pla Local d'Habitatge (PLH) que s'estendrà del 2024 al 2029. Aquest pla busca mitigar problemes com els preus elevats de lloguer i compra, la baixa eficiència energètica i l'ús inadecuat d'habitatges. El pla es basa en un diagnòstic detallat i inclou 31 fitxes d'actuació, responent a les preocupacions recollides en un procés participatiu amb ciutadans i entitats

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Palafrugell ha aprovat el nou Pla Local d’Habitatge (PLH) que s’estendrà del 2024 al 2029. Aprovat en l’última sessió del Ple municipal el 30 d’abril, el pla es desenvoluparà entre el 2024 i el 2029 amb l’objectiu d’abordar les diverses problemàtiques del sector habitatge que afecten el municipi. Margarita Mauri, regidora d’Habitatge, ha destacat que el pla aborda qüestions com el desequilibri entre l’oferta i la demanda de lloguer, els alts preus d’adquisició i lloguer, i la necessitat de millorar l’eficiència energètica dels edificis.

El PLH, que també integra directrius del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal i del Pla Territorial Sectorial de l’Habitatge 2022-2037, pretén ser un instrument clau per a la planificació i programació d’habitatge. El document detalla 31 fitxes d’acció que inclouen l’accés, la preservació i el correcte ús dels habitatges; la millora de la qualitat del parc residencial; i la promoció de noves formes d’accés a habitatge assequible.

Les diverses actuacions contenen accions dirigides a:
•    L’accés, preservació i ús adequat de l’habitatge
•    La qualitat de l’edificació i rehabilitació del parc residencial
•    La promoció i noves formes d’accés i tinença d’habitatge assequible
•    La gestió i ampliació del patrimoni municipal vinculat a l’habitatge
•    El planejament i gestió urbanística vinculats a l’habitatge
•    Els recursos, organització i gestió de la informació

Aquest pla s’ha enriquit amb les aportacions del Procés de Participació Ciutadana, on han intervingut diferents col·lectius, com joves, entitats, immobiliàries, promotors i polítics, per assegurar que les mesures adoptades reflecteixin les necessitats reals dels ciutadans de Palafrugell.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Festival·B celebra 10 anys amb Mushka, Julieta, Guillem Gisbert o Maria Hein

El Festival•B celebrarà el seu desè aniversari al Parc del Fòrum els dies 27 i 28 de setembre detectant les noves sensibilitats musicals emergents que marquen la tendència més actual. L’últim festival de l’estiu a Barcelona anuncia un segon avanç artístic ple de talent dins de l’escena independent i alternativa. Encapçalant aquest nou avançament trobem
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -