6.2 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Palafrugell aprova els pressupostos amb el PSC i Cs en contra i amb l’abstenció d’en Comú

Els pressupostos que ha presentat l'ajuntament inclouen tres milions d'euros d'inversions. La més important es fa per renovar i ampliar el material del Museu del Suro

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Palafrugell aprova els pressupostos amb el PSC i Cs en contra i amb l'abstenció d'en Comú
Loading
/

El ple de l’Ajuntament de Palafrugell ha aprovat aquest dijous al vespre els pressupostos per a l’any 2020. Ho ha fet amb els 12 vots afirmatius de l’equip de govern d’Esquerra, SOM Gent de poble i Junts per Catalunya. En canvi, el principal partit de l’oposició, el PSC, ha votat en contra, igual que ho ha fet Ciutadans. En canvi, el regidor de Palafrugell en Comú Podem s’ha abstingut.

Els pressupostos que ha presentat l’ajuntament inclouen tres milions d’euros d’inversions. La més important es fa per renovar i ampliar el material del museu del suro. S’hi destinen més de 600.000 euros, tal com va avançar Ràdio Capital. També hi ha una inversió important, de 300.000 euros, en executar un projecte de pista per a bicicleta. També es destinaran 200.000 euros a millores urbanes.

Són les inversions més destacades, tot i que també hi ha xifres menors, com els30.000 euros per invertir en millores de camins de ronda, o les subvencions de 20.000 i 46.000 euros a les fundacions Sostre Cívic i VIMAR. També hi haurà 10.000 euros per remodelar la pista d’skate o 3.000 per adquirir cinc armilles antibales per la policia.

L’encarregada de donar les grans xifres del pressupost va ser la regidora Olga Palahí.

Juli Fernández, líder del PSC, va justificar en seu “no” dient que hi ha una manca de projectes de futur.

Finalment, el sentit de volt va ser, com dèiem, de 12 vots a favor, 8 en contra i una abstenció.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -