15.7 C
Pals
Diumenge, 11 abril 2021
- Publicitat -

Palafrugell crearà una aplicació per controlar l’afluència a les platges de Calella, Llafranc i Tamariu

El consistori establirà tres nivells per les platges: verd (s'hi pot accedir sense problemes), groc (afluència mitjana) i vermell (platja tancada)

El més llegit

Dani Cortés Morés
Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Palafrugell posarà en marxa una aplicació mòbil perquè els ciutadans puguin controlar l’afluència des de casa quina és l’afluència a cadascuna de les platges del municipi i saber si s’hi pot accedir o està tancada. Ho ha anunciat l’alcalde Josep Piferrer en una roda de premsa virtual.

 

El consistori establirà tres nivells per les platges: verd (s’hi pot accedir sense problemes), groc (afluència mitjana) i vermell (platja tancada). Servirà per saber si es pot entrar a les platges de Calella de Palafrugell, Tamariu i Llafranc.

El control d’accés a les platges es farà per mitjà de controladors. Seran uns 13 agents cívics de nova contractació que es posaran als accessos a les platges i permetran accedir a la sorra o no. Tindran el suport de la Policia Local. Això sí. Els controls es faran només per accedir a la sorra. Això vol dir que si algú vol anar directament a l’aigua, es garantirà que s’hi pot accedir, banyar-se i sortir sense aturar-se a la sorra.

Aquestes mesures de control es posaran en marxa amb l’entrada a la fase 3 i quan hi estigui permesa la mobilitat entre regions sanitàries. Els agents cívics, per exemple, estaran contractats a partir del 22 de juny. L’Ajuntament espera que la màxima mobilitat es produeixi quan puguin venir els ciutadans de Barcelona. Fins llavors, s’instal·laran cartells que a partir de dilluns que ve ja informaran de les mesures de seguretat necessàries.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

“El Festival Mirades vol donar oportunitats i posar en valor la fotografia”

Vicenç Rovira, impulsor d'aquest festival bianual que organitza l'associació Foto Torroella, ha explicat en una entrevista a Ràdio Capital els temes d'aquesta edició del festival
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -