Palafrugell dona suport a en ‘Xarli’

En la protesta hi ha intervingut la mare d'en Xarli, que ha anunciat que acabava de poder parlar amb ell per telèfon perquè ja estava en llibertat

200 persones s’han aplegat aquest vespre per fer costat a en Xarli, el membre del CDR de Palafrugell detingut aquest matí per la protesta contra Pablo Llarena a la sortida d’un restaurant de Mont-ras. S’han aplegat a davant de l’ajuntament, conjuntament amb alguns regidors i militants independentistes.

En la protesta hi ha intervingut la mare d’en Xarli, que ha anunciat que acabava de poder parlar amb ell per telèfon perquè ja estava en llibertat. El públic ha respost amb crits de “No hi som totes, falta en Xarli”.

El detingut ha passat des del matí a la comissaria de la Verneda, a Barcelona, després de ser arrestat per la Policia Nacional. L’acusen d’atemptat a l’autoritat. Els manifestants han llegit un manifest en què denuncien la repressió policial i asseguren que “no tenim por”.

La detenció arriba dies després del sopar entre el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, i el president del Partit Popular a Barcelona, Alberto Fernández Díaz; al restaurant Cou Cou de Mont-Ras. Una vegada el jutge va sortir de l’establiment va ser increpat pel CDR de Palafrugell que només li van dir: “Benvingut a l’Empordà”.