5.6 C
Pals
Diumenge, 28 novembre 2021
- Publicitat -

Palafrugell fa un homenatge a Joan Brossa

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Aquest any se celebra el centenari del naixement de l’artista, poeta i dramaturg Joan Brossa, i Palafrugell s’ha sumat a les activitats que li reten homenatge.

D’aquesta manera, s’ha programat la mostra “Arteca. Col•lectiva Homenatge a Joan Brossa”, que es podrà veure fins al 25 de maig en dos espais diferents – la Biblioteca i  la sala del Teatre Municipal-, i hi participen molts artistes: Rosa Aguiló, Pere Álvaro, Pere Amilibia, Lola Barranco, Lluís Bruguera, Mariona Esteba, Ona Esteban, Anna Grimal, Llorenç Marquès, Pedro Osuna, Lluís Pareras. Alex Quiles, Ariadna Raventós, Josep Ripoll, Jordi Sàbat, Cati Salazar, Frederic Suñer, Cyril Torres, Àlex Trabal i Josep Vilallonga.

Amb aquesta exposició, els assistents poden descobrir la mirada que tenen aquests artistes cap al mestre Joan Brossa, sigui pel que fa a la poesia, la prosa, el teatre, la màgia o el cinema.

Arteca és un servei d’exposició i préstec gratuït d’obres d’art, d’artistes vinculats a Palafrugell. Aquest servei sense ànim de lucre té com a l’objectiu impulsar la vida cultural i artística del nostre entorn sota el paraigua de la biblioteca i l’àrea de cultura de l’ajuntament de Palafrugell.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós etiqueta 12 espècies de peix amb el codi QR

El codi QR del pla estratègic Palamós Peix ja funciona per a dotze espècies de peix diferents. És una eina que es va començar a fer servir fa un any i que serveix per etiquetar els peixos i controlar la seva qualitat al llarg de tota la cadena de distribució.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -