26.5 C
Pals
Dimecres, 28 juliol 2021
- Publicitat -

Palafrugell fa un homenatge a Joan Brossa

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquest any se celebra el centenari del naixement de l’artista, poeta i dramaturg Joan Brossa, i Palafrugell s’ha sumat a les activitats que li reten homenatge.

D’aquesta manera, s’ha programat la mostra “Arteca. Col•lectiva Homenatge a Joan Brossa”, que es podrà veure fins al 25 de maig en dos espais diferents – la Biblioteca i  la sala del Teatre Municipal-, i hi participen molts artistes: Rosa Aguiló, Pere Álvaro, Pere Amilibia, Lola Barranco, Lluís Bruguera, Mariona Esteba, Ona Esteban, Anna Grimal, Llorenç Marquès, Pedro Osuna, Lluís Pareras. Alex Quiles, Ariadna Raventós, Josep Ripoll, Jordi Sàbat, Cati Salazar, Frederic Suñer, Cyril Torres, Àlex Trabal i Josep Vilallonga.

Amb aquesta exposició, els assistents poden descobrir la mirada que tenen aquests artistes cap al mestre Joan Brossa, sigui pel que fa a la poesia, la prosa, el teatre, la màgia o el cinema.

Arteca és un servei d’exposició i préstec gratuït d’obres d’art, d’artistes vinculats a Palafrugell. Aquest servei sense ànim de lucre té com a l’objectiu impulsar la vida cultural i artística del nostre entorn sota el paraigua de la biblioteca i l’àrea de cultura de l’ajuntament de Palafrugell.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -