5.6 C
Pals
Diumenge, 28 novembre 2021
- Publicitat -

Nova proposta a Sant Feliu de Guíxols pel dia Internacional de l’Art

Els i les artistes de la ciutat mostraran la seva obra als Jardins del Monestir

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Sant Feliu de Guíxols celebrarà demà el Dia Internacional de l’Art 2019, i ho farà amb una mostra a l’aire lliure. L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha preparat una intervenció de diversos i diverses artistes professionals de la ciutat, que mostraran la seva obra als Jardins del Monestir. D’aquesta manera, innoven respecte el que es feia l’any passat, quan els artistes obrien els seus tallers al públic. En aquesta nova iniciativa, doncs, cada autor escull un espai dels Jardins que li ha cridat l’atenció i hi exposa la seva obra.

Hi participaran Trevor Skinner, Ana Gutiérrez, Chuan, Nei Albertí, Ester Xargay, Josep Miralles, Carles Piqueras, Mònica Pallí, Marzo-Mart, Udaeta, Fluff Thorne, Ralf Langenhorst, Xavi Lloses, Néstor Sanchiz i Alex Pallí.

La mostra es podrà visitar durant el diumenge 14 d’abril d’11h del matí a 20h del vespre, amb entrada gratuïta i oberta a tothom.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós etiqueta 12 espècies de peix amb el codi QR

El codi QR del pla estratègic Palamós Peix ja funciona per a dotze espècies de peix diferents. És una eina que es va començar a fer servir fa un any i que serveix per etiquetar els peixos i controlar la seva qualitat al llarg de tota la cadena de distribució.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -