26.6 C
Pals
Divendres, 30 juliol 2021
- Publicitat -

Nova proposta a Sant Feliu de Guíxols pel dia Internacional de l’Art

Els i les artistes de la ciutat mostraran la seva obra als Jardins del Monestir

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Sant Feliu de Guíxols celebrarà demà el Dia Internacional de l’Art 2019, i ho farà amb una mostra a l’aire lliure. L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha preparat una intervenció de diversos i diverses artistes professionals de la ciutat, que mostraran la seva obra als Jardins del Monestir. D’aquesta manera, innoven respecte el que es feia l’any passat, quan els artistes obrien els seus tallers al públic. En aquesta nova iniciativa, doncs, cada autor escull un espai dels Jardins que li ha cridat l’atenció i hi exposa la seva obra.

Hi participaran Trevor Skinner, Ana Gutiérrez, Chuan, Nei Albertí, Ester Xargay, Josep Miralles, Carles Piqueras, Mònica Pallí, Marzo-Mart, Udaeta, Fluff Thorne, Ralf Langenhorst, Xavi Lloses, Néstor Sanchiz i Alex Pallí.

La mostra es podrà visitar durant el diumenge 14 d’abril d’11h del matí a 20h del vespre, amb entrada gratuïta i oberta a tothom.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Renovació integral de la zona de jocs infantils de la plaça del Cargol a Forallac

S'hi ha instal·lat un gronxador Niu, per fomentar la interacció entre usuaris (s’hi poden pujar diversos usuaris al mateix temps) com altres elements pels més petits
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -