14.6 C
Pals
Dilluns, 20 maig 2024
- Publicitat -

Palafrugell licita les obres de la segona fase de l’Avinguda Espanya

També s’han licitat les obres que permetran la creació d’un nou parc a la zona del recinte firal

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell ha licitat les obres que serviran per a la finalització del desdoblament i adequació de l’Avinguda d’Espanya, una via és cabdal per a la mobilitat d’entrada i sortida del municipi, sobretot per l’alt nivell de trànsit que té al llarg de tot l’any. 

Així, s’ha fet una licitació que té un cost previst que supera els 2 milions d’euros euros i, al mateix temps, també s’han licitat les obres del que serà un nou parc, el qual se situarà en la zona del recinte firal i que tindrà un cost d’1.184.999,99 d’euros. Pel que fa a les obres de desdoblament, aquesta segona fase que ara s’ha licitat contempla una rotonda que es construirà a l’encreuament amb l’entrada del carrer Ample. Paral·lelament, amb aquesta actuació que s’iniciarà properament s’executarà la vorera de la banda sud, que al mateix temps incorpora un carril bici; es renova la vorera de la banda nord ajustada a les noves alienacions i es renova l’enllumenat públic en la seva totalitat.

Segons l’alcalde de Palafrugell, Joan Vigas, aquestes obres són molt important per a dos aspectes, d’una banda totes les canalitzacions de recollides d’aigua que han de permetre millorar les connexions i evitar els problemes quan hi ha pluges fortes en aquesta zona del municipi; i d’altra banda, la importància de tenir desdoblada una via que és un nexe d’unió via Palamós fins als nuclis de Calella de Palafrugell i Llafranc. 

Cal recordar que la primera fase del desdoblament de l’avinguda Espanya de Palafrugell, en l’únic tram del vial de ronda que resta per desdoblar entre la C-31 i els nuclis de Calella i Llafranc, va començar al mes de març de l’any 2022.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols inicia les obres de cobriment i urbanització de la riera de Sant Amanç

La previsió és que els treballs acabin el proper mes de desembre i les executaran l'empresa Aglomerats Girona.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -