17.6 C
Pals
Divendres, 23 abril 2021
- Publicitat -

Palafrugell premiarà les empreses que fomentin la igualtat de gènere

L'objectiu és conscienciar a la població de l’existència de la desigualtat entre dones i homes en l'àmbit educatiu, empresarial i familiar

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Palafrugell premiarà les empreses del municipi que fomentin les bones pràctiques en igualtat de gènere. A través d’una subvenció del Departament de Treball i Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, gestionada per l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP), el consistori ha posat en marxa la campanya ‘La igualtat a la feina recompensa’ i un concurs dirigit a les empreses locals que vol reconèixer les bones pràctiques amb mesures o accions impulsades per les empreses per assolir la igualtat d’oportunitats en el treball. L’empresa guanyadora obtindrà el reconeixement i difusió d’aquestes bones pràctiques en els canals de difusió habituals de l’Ajuntament de Palafrugell. Fins el 31 d’octubre, les empreses es poden inscriure al concurs, que s’organitza en 4 àrees: Cultura organitzativa compromesa amb la igualtat i impacte a la societat; Foments de la igualtat en els processos de selecció i promoció interna i en les condicions laborals, en especial, en matèria retributiva; Temps de treball i corresponsabilitat; i Salut i prevenció davant l’assetjament sexual i per raó de sexe.

L’objectiu és conscienciar a la població en general de l’existència de la desigualtat entre dones i homes en l’àmbit educatiu, empresarial i familiar.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Calonge viu un Sant Jordi “singular i global” amb llibres de les 75 nacionalitats dels veïns del poble

La plaça major s'omple de passejants que gaudeixen de música en directe al costat de les parades
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -