17.9 C
Pals
Diumenge, 19 setembre 2021
- Publicitat -

Palafrugell aprova la pròrroga del Pla d’Igualtat entre Home i Dona

El punt proposat per Mònica Tauste es va aprovar per 14 vots a favor i 7 abstencions del PSC

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Un dels punts de l’ordre del dia del darrer Ple de l’Ajuntament de Palafrugell va ser la proposta de pròrroga del Pla d’Igualtat entre Home i Dona de Palafrugell. La regidora delegada d’Infància i Joventut i Polítiques d’Igualtat, Mònica Tauste, va demanar la pròrroga. El punt es va aprovar per 14 vots a favor i 7 abstencions del PSC, tal com ha avançat Ràdio Palafrugell.

El Pla d’Igualtat entre Home i Dona del municipi de Palafrugell es va aprovar el passat 2017. La regidora Mònica Tauste va fer la proposta de pròrroga perquè declara que al voltant del 50% de les activitats del pla no s’han realitzat o han quedat sense finalitzar, ja que “durant la pandèmia no s’ha pogut avançar en la feina del pla”.

La regidora de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Palafrugell explica que creuen que “la pandèmia comportarà canvis en relació amb la igualtat de gènere i en l’impacte d’aquesta crisi ha tingut sobre les dones.” Per això, per seguir adaptant el pla a la nova realitat derivada de la pandèmia, proposa aprovar la pròrroga durant dos anys més i començar a treballar en el nou pla el segon semestre del 2022.

El punt es va aprovar per 14 vots a favor: dotze de l’equip de govern, un de Palafrugell en Comú Podem, un de Ciutadans i les 7 abstencions del PSC. En el cas de l’oposició, el cap i portaveu del PSC, Juli Fernández, explica que s’abstenen de la proposta de pròrroga perquè creuen que s’hauria de començar ja a redactar el nou pla.

Durant el ple, l’alcalde Josep Piferrer va defensar la proposta de pròrroga explicant que “la capacitat humana de l’àrea té un límit” i s’ha superat durant la gestió de la pandèmia.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Primera Llista – 18 setembre 2021

Torna la Primera Llista, el repàs a les cançons més importants de la setmana!
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -